Sony, Xperia Z Ultra’nın Devam Modelini Açıkladı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Nisan ayında sizlere buradan duyurduğumuz bir haberde Sony’nin Xperia Z Ultra 2′nin hazırlığı içerisinde olduğunu aktarmıştık. Konuya ilişkin Sony cephesinden ilk açıklama geldi. Japon üretici resmi Twitter hesabından büyük bir şeyin yolda olduğunu duyururken, paylaşılan görselden beklenilen büyük şeyin Xperia Z Ultra’nın devam modeli olduğunu rahatlıkla anlayabiliyoruz.
Sony’nin geçtiğimiz yıl temmuz ayında lanse ettiği Xperia Z Ultra ince tasarımı ve 6.44-inçlik ekranıyla akıllı telefon boyutlarını tablet seviyesine getiren mobil cihazlardan biri olmuştu. Uzun bir süre en büyük ekranlı akıllı telefon olan Xperia Z Ultra’yı önemli bir kesim tablet kategorisine koydu. Nitekim Sony, telefonun sadece Wi-Fi modelini duyurarak Xperia Z Ultra’nın sadece tablet olarak kullanılmasının önünü açtı.

Xperia Z Ultra 2 olarak isimlendirilmesini beklediğimiz yeni amiral gemisinin temmuz ayında tanıtılması bekleniyor. Sony’nin telefonda aynı akran boyutuna yer vermesi ya da bir ihtimal 6.5-inç seviyesini yakalaması bekleniyor. Ekranın bu defa 2K (2560x1440p) çözünürlükte olması bekleniyor. İşlemci biriminde Snapdragon 805′in yer alması güçlü ihtimal iken, RAM miktarının da 3GB seviyesini yükseltilmesi bekleniyor.

Sony’nin ayrıca dev ekranlı telefonda bu defa 13MP çözünürlüklü ve LED flaş destekli bir kamera kullanması muhtemel görünüyor. Paylaşılan görselden anlaşıldığı üzere incelikten ödün vermeyecek Sony’nin telefonda sunacağı pil miktarı da merak edilen hususların başında geliyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top