Duyuru Türkmaxi Ödül Programı Ve Yararları (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
TürkMaxi Ödül Programı ve Yararları

Ödül programı forumuzda aktif ve kaliteli paylaşım yapan üyeler için hayata geçirilmiştir. Kaliteli içerik bir forumun başarılı olması için en önemli etmenlerdendir. Ayrıca Türkmaxi forumu olarak da üyelerimize bazı ayrıcalıklar sunmaktan memnun oluruz.


Forumda uzun zaman geçiren ve içerik üreten üyelerimiz bu yolla bazı avantajlardan yararlanacaklar. Ayrıca bu program ile çok önem verdiğimiz forum içi dayanışmayı da arttırmayı umuyoruz.

Ödül programı gold ve silver olarak iki çeşit premium puan vardır. Program forum üyelerinin etkinlikleri sonucunda gold ve silver kazanmasına olanak sağlar. Forum üyeleri gold ve silverları birbirine hediye olarak gönderebilir. İlgili tutar cüzdanlarından düşülür.


Premium puanlar normal puanlardan farklı olarak cüzdanda bulunur. Normal puanlar gibi sabit kalmazlar. Transer ederek ya da ödül talebinde bulunarak bunları kullanabilirsiniz.


Gold ve Silverlar ile Ne Yapabilirsiniz?

Gold ve silverlarını sitemizde çok sayıda etkinlikte kullanabilirsiniz. Ana kullanım alanları aşağıda sıralanmıştır.

  • Özel Üyelik Alanına abone olabilir. Bu bölümdeki özel paylaşımlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca özel üyelere yönelik kampanyalardan da faydalanırsınız.İstediğiniz üyelik türüne göre abonelik için gereken premium puan değişebilir.
  • Forum rozetleri alabilir ve profilinizi süsleyebilirsiniz.
  • Hediye kartları gönderebilir ve biriktirebilirsiniz.
  • Forumda sunulan ödüllerden birini seçebilir, gold ve silverlarınızı bu şekilde dönüştürebilirsiniz.
  • Forumda konularınızı belirli bir süre için sabitleyebilirsiniz. Bu yolla daha çok müşteriye ve ziyaretçiye ulaşırsınız.
  • Seçili kampanyalardan indirim almak için kullanabilirsiniz.
  • Faydalı siteleri veya beğendiğiniz projeleri desteklemek için kullanabilirsiniz.
  • Beğendiğiniz e-kitap yazarı, influencer ve bloggerları desteklemek için kullanabilirsiniz.



    Nasıl Gold ve Silver Kazanılır?

Gold ve silver kazanmak için ana koşul kaliteli ve zengin içerikli konular açmaktır. Her konu için otomatik olarak bir gold kazanırsınız. Konunuza gelen her cevap içinse silver kazanırsınız. Arkadaşlarınız da size hediye olarak gold ve silver gönderebilirler. Takipçilerinizi konuya davet edebilir ve bu yolla daha çok silver da kazanabilirsiniz.


Not: Gold ve silverlar para yerine kullanılamayacağı gibi para ile de alınıp satılamaz.

Not 2 : Kopya ve spam konular yasaktır. Konular kapatılacağı gibi üyeler de uzaklaştırma cezası alır. Kendi konusuna iki kere üst üste yazmakta yasaktır.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top