Tek e-postayla birden fazla Twitter hesabı (1 İzleyici)

Etkenblog

Üye
Katıldı
Mesajlar
99
Kredi
0
Tek E-Posta İle birden fazla Twitter hesabı nasıl açılır?

Duygu Arslan/ sosyalmedya.co - Twitter'da birden fazla hesap oluşturmak istiyor ancak bu hesaplara ait bildirimleri tek e-posta adresinize düşmesini istiyor olabilirsiniz. Yahut sadece Twitter hesabı açmak için bir daha yüzüne bakmayacağınız yeni bir e-posta adresi almak çok da mantıklı gelmiyor olabilir.

Ancak Twitter, aynı e-posta adresinin birden fazla Twitter hesabı için kullanılmasına izin vermiyor. Bu şekilde yeni üye kaydı yapmaya çalıştığınızda Twitter sizi "Bu e-posta hesabı daha önce alınmış" şeklinde kibarca uyarıyor. Ancak Twitter'ı kandırmanın ve bir e-posta hesabıyla birden fazla Twitter hesabı açmanın bir yolu var.

Twitter-Hesap-Olu%C5%9Ftur-590x169.png


Gmail Hesabınızı Kullanarak Birden Fazla Twitter Üyeliği Oluşturabilirsiniz

Twitter'ı kandırmanın yolu Gmail'in pek bilinmeyen bir özelliğinden geçiyor. Gmail'de karakterlerin arasına nokta koyduğunuzda e-postalar yine de aynı gelen kutusuna ulaşıyor.

Diyelim ki duyguarslan@gmail.com diye bir e-posta adresiniz var. d.uyguarslan@gmail.com'a atılan e-postalar da posta kutunuza düşecektir. Bunun sebebi ise Gmail'in aralardaki noktaları yok sayması ve bu şekilde kullanıcıların gereksiz e-posta adresleri almasını engellemeyi amaçlaması.

Gmail bu noktalı e-posta adreslerini tek adres olarak algılıyorsa da Twitter bunları farkı e-posta adresleri olarak değerlendiriyor. Böylelikle aslında aynı olan ama farklı gözüken e-posta hesaplarıyla birden fazla Twitter üyeliği açmanız mümkün oluyor.

Twitter-Hesap-Olu%C5%9Fturma1-590x171.png


İşte Gmail'in bu küçük güzelliğinden faydalanarak ve e-posta adresinizin arasına noktalar koyarak istediğiniz kadar Twitter hesabı açabilecek; aynı e-posta hesabı üzerinden tüm Twitter hesaplarınızı takip edebileceksiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top