Tesla P85D Nasıl Bir Araç? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Rus Kökenli TESLA marka araçların yakın zamanda çok uygun fiyatlardan Dünya’ya ve Türkiye pazarına gireceğini duymuştuk. Duyumlarımıza göre aracın çok uygun fiyattan satışa çıkarılacağı ve ülkemizde büyük bir talep göreceği söyleniyor. Fakat Türkiye için net bir fiyat firma tarafından belirlenmemiştir.

Fakat bu söylentilerden önce TESLA P85D’nin “çılgın-deli” modu daha ön planda tutuluyor. Bu modda yapılan kalkışta 3.2 saniye içerisinde 100 km’lik bir hıza ulaşan P85D, geçtiğimiz günlerde Rego Apps youtube kanalında Aventador ile karşılaştırıldı. Kalkışta Aventador’u geçen TESLA P85D lüks araçlara kafa tutabilecek bir motor gücüne sahip.

ELEKTRİK İLE ÇALIŞIYOR

Elektrik ile çalışan bu araç şu ana kadar HYBRİD teknolojisi aracılığı ile üretilen en hızlı araç unvanını da kazanmış durumda. Araçta iki farklı seçenek bulunuyor.

1. Sport Mode

Sportif aynı zamanda güvenli bir sürüş tercih edenler için alternatif olan Sport Mode daha iyi yol tutuşu sağlarken frenlerine de oldukça güveniyor.

2. İnsane Mode

Deli ve çılgın modu olarak adlandırılan bu modda ise kendinizi bir jet uçağının pilotu olarak hissedebilirsiniz. Çünkü “insane mode” sayesinde bu araç bir Aventador ile aynı motor gücüne sahip oluyo
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top