Total Video Converter ile Video Kesme (1 İzleyici)

SarpOfficial

M.I.S.
Üye
Katıldı
Mesajlar
51
Kredi
0
Total Video Converter programı ile videolarınızdan istediğiniz bir bölümü alıp dönüştürmek çok kolay.


YouTube ve benzer siteler sayesinde videolar, internetin ayrılmaz parçalarından biri haline geldiler. Videoları dönüştürmek ve düzenlemek ise hala birçok kullanıcı için zor bir uğraş. Kayıt ettiğiniz bir görüntüyü herhangi bir biçimde paylaşıma hazırlamak bazen olması gerekenden çok daha karmaşık olabiliyor. Total Video Converter bu noktada kullanıcılara oldukça basit ve kapsamlı bir çözüm sunuyor.
Program piyasada bulunana hemen hemen bütün biçimleri tanıyabiliyor ve bunları istediğiniz formata kolayca değiştirebilmenize izin veriyor. Özellikle birçok taşınabilir medya oynatıcısı için verdiği profil desteği, hareket halinde video izlemekten hoşlanıyorsanız sizi çok sevindirecek.
Bu eğitimde, bir videodan istediğiniz bir bölümü alıp, dilediğiniz biçime kolayca nasıl değiştirebileceğinizi göstereceğiz.


Programı çalıştırın ve video editörünü çalıştırın.
Programı çalıştırdığınızda altta solda bulunan New Task bölümüne gelin (program ilk açılışta otomatik olarak bu menüyü açıyor) ve buradan Video Editor seçeneğine girin.

total-video-converter-ile-video-kesme,1,con.jpg


Videonuzu ekleyin ve istediğiniz bölümü seçin.

Yeni açılan pencereden üstte bulunan Add Videos seçeneği ile kesmek istediğiniz videoyu seçin. Video listesinin hemen altında bulunan Edit seçeneğine tıkladığınızda, videonun istediğiniz kısmın seçebildiğiniz pencere gelecek. Burada dosyanın içinden istediğiniz bölüme gelin ve keseceğiniz kısmı üzerinde köşeli parantez bulunan düğmeler aracılığıyla seçin (başlangıç noktasını seçmek içi soldakine, bitiş noktasını seçmek için sağdakine tıklayın). Altta bulunan Ok düğmesine bastıktan sonra bir önceki ekrana döneceksiniz, burada aşağıdaki Save to Convert düğmesine basın.

total-video-converter-ile-video-kesme,2,con.jpg


Dönüştürmek istediğiniz biçimi seçin.

Bir önceki adımda Save to Convert seçeneğini işaretledikten dönüştürebileceğiniz biçimlerin bulunduğu seçim ekranı karşınıza gelecek. Burada bulunan birçok profilin arasından size uygun olanı seçebilirsiniz. Biz eğitimde Video File - XviD AVI seçeneğini kullandık.

total-video-converter-ile-video-kesme,4,con.jpg


Dönüştürme işlemini başlatın.

Dönüştürmek istediğiniz biçimi tercih ettikten sonra ana ekrana döneceksiniz. Burada işlemi başlatmak için tek yapmanız gereken Convert Now düğmesine tıklamak. Dönüştürme işlemi başlayacak ve işlem tamamlandıktan sonra oluşturulan dosyanın bulunduğu klasör otomatik olarak açılacaktır.

total-video-converter-ile-video-kesme,5,con.jpg
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top