Tumblr GIF paylaşımlarını mobilde kullanıma sunuyor (1 İzleyici)

YooPs

Üye
Katıldı
Mesajlar
32
Kredi
0
tumblr-gif-180516-1.gif



Tumblr’ın GIF animasyonlarına ne kadar değer veren bir platform olduğu biliniyor. Artık Tumblr üzerinde GIF oluşturmak ve bu animasyonları paylaşmak çok daha kolay hâle geliyor.

Tumblr GIF paylaşımları adını taşıyan özelliğini ilk olarak iOS üzerinde kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı. Yeni paylaşım tipi, Tumblr’ın geçtiğimiz yılın sonlarında kullanıma sunduğu GIF oluşturma araçları çerçevesinde inşa edildi. Bu paylaşım türü seçildiğinde Tumblr otomatik olarak Film Rulosunda bulunan videoları ve seri çekimleri tarayacak ve GIF animasyonlarına dönüştürülebilecek olanları kullanıcıların karşısına çıkaracak.

GIF özelliği daha öncesinde Tumblr’ın fotoğraf paylaşım özelliği içinde saklıydı. Daha kolay erişilir hâle gelmesi sayesinde daha çok kişinin Tumblr’ın bu imkanından faydalanması amaçlanıyor.

Tumblr GIF paylaşımı özelliğine bazı iyileştirmeler getirmekten de geri kalmıyor. Kullanıcılar artık GIF animasyonları üzerinde çizim yapabilecek ve GIF’lerin üzerine emoji veya metin yerleştirebilecek. Söz konusu imkanların Snapchat’in fotoğraf düzenleme özelliğine bir hayli benzediği söylenebilir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top