Video.TT 10.000 / 30$ İzlenme Başı Kazanç Sistemi Videobb Sahiplerinden (1 İzleyici)

Etkenblog

Üye
Katıldı
Mesajlar
99
Kredi
0
Video.TT İzlenme Başı Kazanç Sistemi Videobb Sahiplerinden

u4p3j.jpg


Beklenen an geldi çattı videobb ve videozer yapımcılarından sahiplerinden bir atak daha bu videobb ve videozerin alternatifi yada aynısı diyebilirsiniz. İnanılmaz fırsatlar yakalıyacağız belkide. Eskiden videobbyi kullananlar bilir. 72 dakika sınırı vardı aynı işlem bu site içinde geçerlidir arkadaşlar ben hatırlıyorum çooook eskilerde 26 tb arşivim vardı yanmıştı şimdi böyle bir durum söz konusu değil sarnırım çünkü şirket amerikada değil yani SOPA ve PİPA yasalarından etkilenmeyeceğini düşüyorum eskiden de megauploadın kapatıldığı o yasadan etkilenen fileserve.com gibi Filehosting sağlayıcılarından biriydi.

u4myq.jpg


Sizlerden bir ricam olucak ki sizin kazançlarınızı etkilemez şuan okuyorum bu nedenle banada katkılarınız dokunsun isterim. Refimden üye olursanız çok sevinirim herkese şimididen başarılar. Refimden üye olanlara şimdiden teşekkürler

Siteye Giriş

Kayıt Olamayan Arkadaşlar İçin Duyuru Hesabınız Para Kazanma Aktif Olmuyormu? Davetiye Sistemi İle Almaktadır. Anında Aktivasyon İçin Davetiye Linkini PM ile İsteyin.


ALINTIDIR
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top