WhatsApp Çok Yakında Onarılmış Hali İle Windows Phone Mağazasında Olacak (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Geçtiğimiz günlerde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Windows Phone mağazasından bir anda kaldırılması ile ilgili bir haberi sizlere duyurmuştuk . Bu yüzden Microsoft tarafından yapılan açıklamayı sizlere sunuyoruz.

Öncesinde firma tarafından uygulamanın neden çekildiği hakkında hiç bir bilgi yayınlanmamıştı. Daha sonra geçen süre zarfında ise uygulamada sorunların olduğu ve bu yüzden mağazadan çekildiği kesinleşti.

İşte Microsoft Tarafından yapılan açıklama :

” WhatsApp uygulaması geçici olarak Windows Phone Mağazasından kaldırılmıştı ve Çok yakın zaman içinde“Onarılmış” halde geri gelecek.Whatsapp firması ile birlikte sorunları çözmek için uğraşıyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz. ”

Microsoft tarafından böyle bir açıklama yapılması,kullanıcıların içini fazlasıyla rahatlatacaktır. Ayrıca firmanın böyle bir sorun ile tek platform Windows Phone değildir , WhatsApp uygulaması çok zaman önce Android platformunda böyle bir sorun yaşayarak,bütün verilerini mağazadan kaldırmıştı. Yakın zaman içinde uygulamayı tekrardan mağaza’da aktif olarak görmeyi umuyoruz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top