www.risetrader.com Türkiye'nin en iyi bittrex ve binance botu (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
5
Kredi
0
Borsaların grafiğine baktığınızda sürekli yükseliş ve düşüler görülür. Borsada işlem yapmanın amacı düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satarak kâr etmektir. Birçok insan bu işi manuel yapar ama bu uzun süren bir süreçtir ve uzmanlık gerekmektedir. Eğer aldığınız coini aylarca bekletecak durumunuz varsa diyeceğim yok. Fakat ufak yatırımcıysanız ve uzun süre hodl etmeden kazanmak istemiyorsanız bu bot tam size göre.

Bot ne yapar? Sinyale göre alım-satım yapar. Sinyal geldiğinde sinyalin gösterdiği coini o anki fiyattan alır ve saniye saniye coinin fiyatını takip eder. Fiyatlar belirlediğiniz kâr oranına çıktığında satış emri verir ve tüm fee'leri çıktıktan sonra kârlı satış yapmış olursunuz.

Sinyaller nasıl üretilir? Sinyalleri biz üretmiyoruz. Sağlam ve ücretli bir kaynaktan alıyoruz. Bot sinyal üretecine yazılımsal olarak bağlanarak yeni sinyalleri kontrol ediyor ve sinyal geldiğinde işlemleri gerçekleştiriyor.

Botu kullanmak için bilgisayarınıza program kurmanıza gerek yok. Böylece bilgisayarınız güvende kalıyor. Bot hesabınıza API ile bağlanıyor. API bağlantısı sadece al-sat yetkisi vardır o yüzden coinleriniz kaybolmaz, hesabınız güvendedir ve kişisel bilgilerinize erişilmez.

Botu şu adresten inceleyebilirsiniz: www.risetrader.com

Botun kısa tanıtımını anlatan youtube videosu buradadır: https://www.youtube.com/watch?v=HooEw-BUWnY

Sık Sorulan Sorular

Botu siz mi yazdınız?
Evet botu sıfırdan kendim yazdım. Paneli codeigniter framework kullanarak geliştirdim. Sunucuda multithread olarak PHP servis çalışıyor.

Bot ne kadar kazandırır?
Borsadaki bütçenize göre kazancınız değişir. 10bin tl'lik btc'niz varsa ayda 2000 tl kazanabilirsiniz. Ayda %20-30 kâr sağlar. 50 dolarlık btc'niz varsa hiçbirşey kazanamazsınız. 100bin dolarlık btc'niz varsa ayda 5bin kazanabilirsiniz. Kazançlar sinyal sayısına ve kullanım şeklinize göre değişir.

Günde ne kadar sinyal geliyor?
Bittrex için max 10, Binance için max 5 sinyal geliyor. Her sinyalden 10-70 tl arası kazanmanız mümkün. Bot ayarlarını bütçenize göre en optimal şekilde yaparak en iyi kazancı sağlayabilirsiniz.

Parayı bota mı yatırıyoruz?
Parayı bota yatırmıyorsunuz. Bittrex veya binance borsalarında btc'niz olması gerekiyor.

Bot ücretli mi?
Para kazandıran herşeyde olduğu gibi botun da bir ücreti var. Aylık 99 dolar, 6 aylık 550 dolar.

Botu deneyebiliyor muyuz?
Deneme süresi vermiyorum. Daha önceden birkaç kişiye deneme sürümü verdim ve kullanıp kullanıp gittiler. Botun ne olduğunu bilen, bot kullanarak kazanç sağlamış olan kişilerin de bildiği gibi hiçbir botun deneme versiyonu yoktur. Ücretili verip kullanırsınız.

Piyasada birçok bot var. Neden sizinkini kullanalım?
Evet piyasada birçok bot var. Fakat bunlar karışık ve uzmanlık gerektiren yazılımlar. Ayrıca açık kaynaklı botlar da var. Eğer yazılım bilginiz iyiyse bu botları kullanabilirsiniz. Bu botların farklı algoritmaları, farklı kullanım şekilleri var. Bu botlar iyi programlama bilgisi gerektirir, kurulumu ve güncellemesi zordur. Risetrader.com çok kolay, mantığı basit ve net kazanç sağlayan bir bottur. Karmaşık algoritmalara gerek duymadan hatta hiç botun başında beklemeden kazanç sağlamaktadır.

Botu kimler aldı?
Botun müşterileri genelde çevremdeki kişiler. Forumdan da [MENTION=889]Maxi[/MENTION]tr satın aldı ve aktif olarak kullanmakta. Ticaret puanı: https://www.r10.net/ticaret_detay/640787/20704

İletişim bilgilerimiz:
Telegram grubumuz: https://t.me/joinchat/IG042A-LylxMNkh_qrgotw
Whatsapp grubumuz: https://chat.whatsapp.com/7TWXXrQRWDIDPMtTjsOttz
Bittrex kayıt: https://risetrader.com/bittrex/auth/register
Binance kayıt: https://risetrader.com/binance/auth/register
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top