Yeni HTC One M8 Avea İletişim Merkezlerinde (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
HTC Sense 6 teknolojisi ile teçhizatlandırılan HTC M8, tek parça metal kasası ve Akıllı Sensör Hub özelliği ile cep telefonu kullanıcılarının ihtiyacını tespit ederek günlük işlerini hafifleten Motion Launch teknolojisini kullanıyor. M8, yeni geliştirilmiş Duo Kamera ileri teknolojisiyle yaratıcı ve profesyonel kamera kalitesiyle anları kaydederken, BoomSound ile yeni telefonlarda ki yeni ses kalite standartlarını tekrar belirliyor.

Tasarım ve kalitede bir dönüm noktası olan yeni HTC M8, daha göze hitap eden ulaşılabilen bir görünüm için yeni ustalıkla geliştirilmiş görüntüsüyle göze hitap ediyor. Kibar, yüksek kaliteli ve dayanıklı tek parça metal gövde beş inç 1080p ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor. Bu da daha pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlayan daha yumuşak kavisler oluşturuyor.

2300 Mhz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve entegre 4G’ye sahip yeni M8, geliştirilmiş Android versiyonu olan Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemiyle destekleniyor. Yeni HTC M8 aynı zamanda yepyeni HTC Sense 6 ile beraber geliyor. Daha net ve daha nitelikli görüntü sunması amacıyla tamamen baştan yapılmış olan HTC Sense 6 istenildiği gibi ve görkemli renk renk görseller bulunduruyor ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yeni bir heyecanlandıran görünümler yapabilmek için çeşitli etkinlik yerleri arasında galeri düzenlemesini öncelik olarak atayan HTC tasarımcıları HTC One M8’de belirli bir objeyi içeren tüm fotoğrafları sezgisel olarak tek bir albüme taşıyan, görsel bir search bar bulunduran Image Match’i de kullanıcıya sunuyor. Son olarak ağır çekim modunu da bünyesinde bulunduran yeni HTC M8, bu yeni özelliğiyle high Defination kalitesinde ağır çekim videolar çekmenizi ve önce ki zamanlar da çektiğiniz videoları istediğiniz özellikleri katarak yavaşlatmanızıda sağlıyabiliyor. Bu özellik de çektiğiniz videolarınıza daha kuvvetli duygularınıza hitap edebilmenizi ayrıca sevdiğiniz anları öne çıkarmanızı sağlıyor.

Avea aboneleri faturalı hat ya da faturasız hat sahiplerine aylık 50 TL ek fiyatla sahip olabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top