YouTube MÜYAP Kanalı Kapatıldı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
YouTube ile ilgili skandallar bitmez oldu internet aleminde. İnternetin en büyük video portalı ve Google’ın önemli bir parçası olarak YouTube büyümesini hızla sürdürürken Türkiye’de olay üstüne olay yaşar olduk.

Geçtiğimiz haftanın sonunda, bir süredir kapalı olan (ama ülke genelinde erişim sağlayabildiğimiz) YouTube için yasağın kaldırılması kararı çıkmış; ancak karar bir türlü TİB tarafından uygulanmamıştı.

Buna misilleme midir bilinmez; MÜYAP'ın resmi YouTube kanalı bugün kapatıldı. Kararın henüz bir süredir telif hakları konusunda anlaşamadığı MÜYAP’tan mı yoksa; nasıl olsa ülkenizde kapalıyız diyen YouTube’dan mı çıktığı bilinmiyor; ancak MÜYAP’ın resmi YouTube kanalı şu anda silinmiş gibi görünüyor.

3 milyona yakın (2.867.931) aboneye sahip, dünyanın en büyük müzik kanalı (4.945.051.867 izlenme sayısı) olan MÜYAP'ın neden kapatıldığı şuan için bilinmiyor. İki taraftan da henüz bir açıklama yok. Gelişmeler geldikçe haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.

Güncelleme 1: MÜYAP ile yaptığımız telefon görüşmesinde kanalın, birliğin (Müzik Yapımcıları Meslek Birliği) kendi kararı ile kapatıldığı bilgisini aldık. Detaylı bilgiye ulaşabilmek için MÜYAP yetkililerine mailimizi de attık cevap bekliyoruz. Cevap gelip bilgilendirmezlerse onların ayıbı artık.

screenshot_116.jpg
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top