YouTube'da Mesajlaşma Dönemi Başlıyor (1 İzleyici)

YooPs

Üye
Katıldı
Mesajlar
32
Kredi
0
resized_dde2e-db5bcd9ayoutube1.jpg




Youtube'un mesajlaşma amacı kurulan bir platform olmadığını biliyoruz. 2005 yılında video paylaşımı amacıyla kuruldu. Bugünlerde ise mesajlaşma özelliğinin geleceği söylentileri hızla yayılıyor…
Youtube'a, geçtiğimiz günlerde mobil uygulama için ek bir özellik getirileceği ve böylece kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla video paylaşımı yapabileceği duyurulmuştu. Tech Crunch'ın haberine göre kullanıcılar, bu özellikle birlikte video paylaşımının yanı sıra birbiriyle mesajlaşabilecek.



resized_567a2-6ec0b6d0blogimg_1.png



Milyonlarca Youtube kullanıcısı, arkadaşlarıyla bir video üzerinden konuşurken SMS, iMessage, Whatsapp vs. mesajlaşma platformunu tercih ediyor. Bu noktada Youtube'un bu hamlesi oldukça mantıklı görünüyor. Zira son istatistiklere göre kullanıcıların bir günde Youtube'da geçirdiği süre ortalama 40 dakika. Google'ın video platformu anlaşılan bu sürenin daha da artmasını planlıyor.
iOS ve Android platformlarında test edilen mesajlaşma özelliği henüz beta sürümünde. Yani henüz geliştirmeler sürdüğü için tüm kullanıcıların erişim izni yok. Beta sürümü yayında olduğuna göre, büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda mesajlaşma özelliği Youtube'a %99 gelecek diyebiliriz. Fakat tüm insanların kullanımına ne zaman açılacağı konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top