Youtube'da Popüler Olmaya Ne Dersiniz (1 İzleyici)

YooPs

Üye
Katıldı
Mesajlar
32
Kredi
0
572092dcc03c0e1890164728.jpg



1) VİDEOLARA YORUM YAPIN!

Sıralamada en zirvede olan, izlenme oranı yüksek olan popüler videolara vurucu yorumlar yapın ve youtube fenomeni olun. Genelde komik ve ince espirili yorumlar çok sevilir. Sırf yorumunuzu beğendi diye aboneniz olacak bir çok insan tanıyorum. Burda önemli olan ileri görüşlülüğünüz. Popüler olacağını düşündüğünüz videoların ilk yüklendiği anı yakalayın ve espiriyi patlatın.

2) DOĞRU ETIKET HAYAT KURTARIR!

Videonuzla ilgili etiketler kullanın. Etiketleriniz kesin ve alakalı olsun. Bu konuda daha fazla araştırma yapın ve doğru etiketlemeyi öğrenin.

3) ADINIZI İYI SEÇİN.

Güzel ve akılda kalıcı bir adınız olsun. İnsanlara sempati uyandıracak pozitif bir çağrışımda bulanacak bir ad bulundurmanız yararınıza olacaktır.

4) POZİTİF OLUN!

Araştırmalarda esprili kullanıcıların takipçi sayısının daha fazla olduğu ortaya çıkmıştır. Bu nedenle pozitif olun. Hayatla ve kendinizle barışık olun.

5) KENDİNİZ OLUN!

Başkalarını taklit ederek kazanacağınızı düşünmeyin. Taklitler sadece aslını yükseltir. Siz kendiniz olun ve paylaşımlarınıza kendinize özgü bir üslup katın. İnsanlar sizi siz olduğunuz için takip etsin, başkası olduğunuz için değil.

6) GÜNCEL OLUN!

Videolarınız her zaman güncel ve taze olsun. Doğru zamanda eklenmiş bir video bir günde 20 bin izlenmeye çıkabilir. Örnek olarak maçları ele alalım. Bir maç izliyorsunuz ve maçta bir gol atıldı. Hemen bunu kaliteli bir kayıt cihazıyla kayda alın ve maç esnasında youtube'a atın. Aynı şeyi maç özetleri için de yapabilirsiniz. Tabi bu sadece bir örnekti her alanda yapabilirsiniz.

7) SAHTEKÂRLIKTAN KAÇININ!

İnsanlara a videosunu göstermek yerine b videosunu göstermeyin. Genelde maçlarda olur bu tarz konular. A maçının geniş özeti yazılır ama B maçının özeti konur. Bu da sahip olunan aboneleri azaltır ve yeni abone kazancını engeller. Bu tarz konularda ciddi olun. Sahtekâr olmayın.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top