İpucu Yurt Dışına Freelance Çalışmak İsteyenler İçin En İyi Siteler (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
Günümüzde şirketler dünyanın neresinden olursa olsun yetenekli insanlarla çalışmak istiyor. İnternetteki serbest çalışanlardan da en iyi şekilde faydalanıyorlar. Eğer sizde yurt dışına iş yapmak istiyorsanız bu listedeki siteler bir hayli hoşunuza gidecektir.

Peopleperhour


Saatlik ücret üzerinden çalışabileceğiniz bir sitedir. Yazılım, satış ve pazarlama gibi işler yapabilirsiniz. Çok sayıda hizmet kategorisi vardır. Hem iş verenler hem de serbest çalışanlar için avantajlıdır.

Freelancer

Serbest çalışanlar için en iyi sitelerden biridir. Özellikle tasarım alanında çalışanlar için çok uygundur. Dünya genelinde projeler vardır.

Agent 24

Avrupa genelinde satış temsilcileri ve acentaları arayanların kullandığı bir sitedir. Satış temsilcisi olmak isteyenler rahatlıkla tedarikçi ve şirket bulabilirler. Çok olmasa da serbest çalışma modeli de vardır.

Designcrowd

Dünyanın her yerinden tasarımcıları ve müşterileri bir araya getiren çok geniş bir sitedir. Web tasarım, grafik tasarım, sanat ve illüstrasyon gibi kategorilerde çalışabilirsiniz. Sanatçılar için harika fırsatlar sunuyor.

Kwork

Kwork, katı kuralları olan ve işleri sıkı tutan bir sitedir diyebiliriz. Ama güvenilir bir çalışma ortamı için tercih edilebilir. Her türlü serbest çalışana hitap eden bir sitedir.

Gengo

Gengo bir çeviri sitesidir ve dünyanın her yerinden freelance çevirmen bu site üzerinden çalışmaktadır. Tabi iş alımına başlamadan önce dil testlerini geçmeniz gerekiyor. Dil konusunda da seçenekleri geniştir. Fiyatlar basit ve ileri seviye çeviriye göre değişmektedir.

Komunity

Komunity bir sosyal network sitesidir. Yetenekli insanları birbirine bağlar. Yeni fırsatlar yakalamak için bu siteye üye olabilirsiniz


99designs


Tasarımcılar için bir diğer serbest çalışma sitesi de 99designs’dır. Kıyafet tasarımından web tasarımına kadar geniş bir skalası vardır.

Contentfly


İngilizca yazabiliyorsanız bu site de yazarlık yapabilirsiniz. Genel olarak internet için SEO uyumlu içerik sağlayan bir sitedir.

Lemon.io

Yazılımcılar için serbest çalışabilecekleri rahat imkanlar sunar. Onay süreci biraz daha zor olmakla birlikte satış ve pazarlama işini platform yapıyor.

Vamp-brands

Çok sayıda takipçiniz ya da aboneniz varsa bu platform üzerinden para kazanabilirsiniz. Vamp-brands sosyal medya fenomenleri ile markaları bir araya getirir. Bunun uygulama üzerinden yapar.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top