İpucu Bir Web Sitesi Için Tema Nasıl Seçilir? (1 İzleyici)

SiLverRain

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Yaş
32
Kredi
155
Birçok web yöneticisi gelecekteki bir kaynak için konu seçme sorunuyla karşı karşıyadır. Sonuçta projenin hem kullanıcılar hem de yöneticiler tarafından her zaman beğenilmesini ve ilgi çekici olmasını istersiniz. Ancak ne yazık ki bu çok nadiren oluyor. Hepimiz insanız ve hepimiz birer bireyiz ve hepimiz farklı şeylerden hoşlanırız. Bazı şeyler daha çok kişiye hitap eder, bazıları ise daha az kişiye. Bir web sitesi için tema seçerken ana rolü oynayan bu faktördür. Dolayısıyla, bir kaynak oluşturmaya karar verirseniz, bu temel faktörleri hemen kendiniz için vurgulamanız gerekir.

Site ilginizi çeken konularda olacak;
Site, İnternette en sık bulunan konular hakkında olacaktır
(ünlü üç EN İYİ sorgu: , Moskova, özet);

İlk seçeneği seçerseniz, fazla zorluk yaşanmayacaktır. Doğru ve yetkin optimizasyonla, düşük frekanslı sorgular için herhangi bir sorun yaşamadan TOP arama sonuçlarında yer alacak ve her gün 100-200 benzersiz kullanıcı alacaksınız.

Web yöneticisinin ilgi konusu çok darsa ve RuNet'te böyle bir konuya sahip başka site yoksa, yüksek kaliteli bir kaynak oluşturduktan sonra onu ücretsiz olarak Yandex.Katalog'a eklemeyi deneyebilirsiniz; güven ve statik ağırlıkta büyük bir artış sağlar.

Düşük trafikli kaynaklardan para kazanabilirsiniz, ancak daha az. Ziyaretçi sayısı az olduğundan reklamlar ortadan kalkar, geriye yalnızca bağlantıların satışı ve makalelerin yerleştirilmesi kalır. Yüksek TCI ve PR göstergelerine sahip olduğunuz için bundan iyi para kazanabilirsiniz.

İkinci seçeneği seçip yüksek frekanslı sorgular için bir web sitesi oluşturursanız, büyük rekabete hazırlıklı olun ve promosyona hazır paranız olsun. Sonuçta, yüksek frekanslı sorguların olduğu bölgede, mücadele ölüm kalım meselesidir ve şirketlerle ve şirketlerle savaşmak zorunda kalacaksınız. Yüksek frekanslı sorgular için ortalama konumları işgal ederek hem reklamlardan hem de bağlantılar için alan satarak iyi para kazanabilirsiniz.

Wordstat.yandex hizmeti, arama motorundaki sorguların sıklığını görebileceğiniz ve kendiniz için en uygun anahtar kelimeleri seçebileceğiniz çok kullanışlıdır.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,908
Yaş
39
Kredi
791
Teşekkürler faydali bilgi. Degerlendirmey aldim
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top