7.24 Yama Notları Özeti (1 İzleyici)

Emirhan

Üye
Katıldı
Mesajlar
15
Kredi
0
Selam sihirdarlar,

Sezon Öncesi Dönem'in (bir anlamda) son yamasına geldik ve bu da topladığımız ilk verileri göz önünde bulundurarak birçok ayarlama yapacağımız anlamına geliyor. Yılın bu zamanlarında oyun hep hatırı sayılır ölçüde değiştiğinden, önümüzdeki sezona geçişte şampiyonların büyük bölümünün hissiyatının aynı kaldığından emin olmak istiyoruz.

Yeni rünler bazı şampiyonlara gerçekten iyi geldi ve onlara rakiplerini darmadağın etme şansı sundu. Tabii kendilerine göre bir anahtar rün bulamayan şampiyonlarımız da mevcut. Şu an için bu karakterlere biraz sevgi göstermek ve gelecekteki çalışmalarımızı bu değişikliklerin üzerine koyarak ilerletmeyi düşünüyoruz.

Ayrıca bazı rünler biraz fazla güçlü veya zayıf olduğundan dengeleme işlerimizi bu açıdan da devam ettireceğiz. Elimizdeki önemli sorunları çözmeden yılbaşı arasına girmek istemediğimizden, öncesinde küçük bir yamamız daha olacak.

Son olarak oyundaki can göstergelerini, özellikle de oyunda onları fark etmenin zorlaştığı anlarda daha açık ve görünür hale getirecek büyük bir güncellememiz var. Konu hakkında daha fazla ayrıntı aşağıda.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top