Öneri Balık Gemisi İle Balık Yakala Oyun Oyna Gerçek Para Kazan (1 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
26 Şubat 2017
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Kredi
0


Balık Gemisi İnternet üzerinde eğlence ve kazanç için benzersiz bir oyun alanı.Oyunda, her kullanıcı oyun yoluyla gerçek para kazanabilir. Renkli ve kullanıcı dostu arayüzü her kullanıcı için uygundur. Kaydolun ve bugün gerçek para kazanmaya başlayın!

Yatırımsız Para Kazanmak mı İstiyorsun, Hemde Oyun Oynayarak Balık Gemisi hemen üye ol fırsatı kaçırma...!!!

Balık Gemisi Nedir ?
Balık Gemisi kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal oyundur .

Nasıl Oynanır ?
Başlangıçta size vermiş oldukları 150 altın ile olta alarak balık tutuyorsunuz. Tuttuğunuz balıkları altına dönüştürerek tekrar tekrar olta alarak gelişiyorsunuz.

Balık Gemisinden Ne Kadar Kazanırım ?
Siteden kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, istersenizde altın paketlerinden size uygun olanını alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Balık Gemisinde Kazanç Sistemi Nasıldır ?
Sitede diğer çiftlik oyunları gibi depo veya ödeme puanı yoktur. Kazançlarınızı hiçbir ön koşula bağlı olmadan çekebilirsiniz.

Balık Ve Altın Nedir ?
Altın, oyundaki oltaları satın alıp balık tutmanız için gereklidir. Balık ise para çekmeniz için işe yarayan birimdir.

Nasıl Para Çekerim?
Hesabınızda minimum çekim tutarı yani 5 TL değerinde balık olduğu zaman, PARA ÇEK bölümünü kullanarak bize talebinizi iletebilirsiniz. Tüm bilgiler eksiksiz ve doğru girildiği taktirde paranız en geç 48 saat içinde hesabınıza gönderilir.

Balık Döviz Kuru Nedir?
Balık döviz kuru 1 TL=X tane balık şeklinde, Siteye yapılan yatırımlar ve ek gelirlerle doğru orantılı olarak değişkenlik gösteren bir döviz kurudur. Bu hesaplamalar uzun çalışmalar sonunda kullanıcıyı ve oyun platformumuzu düşünerek yapılmaktadır.


Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : Balık Gemisi
Referansız Link : Balık Gemisi
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top