Business Suite Finans Yetkim Var Ama Payout Ayarlarına Giremiyorum - Yardım! (1 İzleyici)

Tarih
1/2/18
Selam dostlar,

Facebook'un son dönemdeki malum gelir düşüşleri yetmezmiş gibi, şimdi de kendi sayfamın (Sportify) ödemesini alamama gibi saçma sapan bir sorunla boğuşuyorum.

Durum kısaca şöyle:

• Ana panelde ve Meta Business Suite'te her türlü finans ve sayfa yönetimi yetkisi bende.
  • Ancak sayfa kısmındaki Ödeme Ayarları (Payouts) bölümüne erişimim bir şekilde gitmiş/kapatılmış durumda. Ayarlara giremiyorum.
  • İşin en garip tarafı; her ay kesilen dekont ve fatura (son gönderilen 117 USD dahil) tamamen benim adıma ve adresime kesiliyor. Ama para bana gelmiyor, nereye ve kime gittiği de belli değil.
Eskiden Meta destek ekibine bir şekilde ulaşıp bu tarz krizleri hızlıca çözebiliyordum ama artık ne düzgün bir muhatap var ne de geri dönüş yapan. Resmen kendi adıma kesilen faturanın parasını alamıyorum ve sistemde kilitli kaldım.

Daha önce böyle bir "finans bende ama ödeme ayarlarına erişim yok" sorunu yaşayan oldu mu? Veya güncel olarak Meta'da bu konuyu çözebilecek gerçek bir destek yetkilisine ulaşmanın taktiğini/linkini bilen var mı?

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Tarih
20/5/13
Kartınızı kisa süreliğine internet ödemelerine kapatmaya denediniz mi?
Bir de ödeme kısmına girince ne yazıyor?

Bu konuyı kimler okuyor