karizmapsikolog
Üye
- Tarih
- 1/11/25
Eski tarihli Telegram kanalı eski tarihli Telegram Grubu eski bot eski numara satıyorum. Dc Türkiye hesabı olmayanlar. whatsapp ve Telegramdan da yazabilir.
İletişim İçin Alttaki Hesaplarıma Yazın.
TELEGRAM https://t.me/psikologpsikoloji
WHATSAPP https://wa.me/905516891588
DİĞER HİZMETLERİMİZ:
KAMPANYA!!! 2016-2018 ARASI TARİHLERDE KAÇ KANAL ALIRSANIZ ALDIĞINIZ SAYIDA 2024 TARİHLİ KANAL HEDİYE
İŞ TANITIMI
2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022-2023-2024-2025 yıllarında açılmış eski tarihli Telegram kanal ve grupları satıyorum. Boş veya az üyeli kanal-gruplarımız da var 1-120 bin arası üyeli kanal gruplarımız da var. Eski çokça gönderili ve gönderileri, resim, video dosyaları değişebilir kanallar da var.
Bu alanda ihtiyacı olanlara en çok satış ve memnuniyet oranına sahip kişiyim. Sizler de hizmeti almak isterseniz memnuniyetle yardımcı olurum. Kanal-grup almasanız dahi yardımcı olabileceğim konularda size yardım edebilirim veya tanışabiliriz.
Eski tarihli kanal ve grupların faydası nedir?
Eski kanallar uzun süredir var olduğundan yeni açılan kanala göre spama girme riski daha azdır. Üye çekiminde de kanalın kapanma riskini azaltır. Ek olarak kanalınızın uzun süredir var oluşu halihazırda var olan eski üyelerinin ve potansiyel üyelerin gözünde itibar ve + imaj puanı demektir. Bu da size uzun vadede eğer içerik üretirseniz kanalınızın daha iyi büyümesi bu sayede daha fazla insana hizmet sunabilmenizi sağlar. Doğru imaj ve süreklilik sosyal medyada çok önemlidir.
SIK SORULANLAR
Eski tarihli kanalları ve grupları kimler alıyor?
Her kesimden insan daha iyi bir imaj, daha az kapanma riski ve kullanım rahatlığı için alıyor.
Eski tarihli olduklarını nasıl görebiliriz?
İsteğiniz dahilinde açılma tarihini size ekran görüntüsü veya anlık videosunu atarım. Ek olarak kanala veya gruba girince açılış tarihini de görebilirsiniz.
Kanallar üyeli mi üyesiz mi?
Genel olarak az üyeli, isteğe göre 0'larım. Fakat birkaç binlerce ve 10 binlerce üyeli olan kanal-gruplarımız da mevcut.
Grup ve kanallar nasıl temin edildi?
Çok büyük oranda kendi hesaplarım, abim, ablam, aile üyeleri ve arkadaşlarımın hesaplarından vaktiyle değerleneceğini fark ettiğimden almıştım.
Eski tarihli grup ve kanallar hangi ip adresi ve uygulama ile açıldı?
Türkiye interneti ve lokasyonunda Türk İp'si kullanılarak açılmıştır. Resmi Telegram uygulaması ile açılmıştır.
Eski tarihli grup var mı?
Evet var.
Eski tarihli kanal ve grup almak hesabımda probleme sebep olur mu?
Hayır eski tarihli kanal veya grup alınca hesabınızda bir sorun çıkmıyor. Aksine sizin için çok iyi bir fırsat. Bu sadece takas hükmünde bir satış. Şehrin merkezindeki arazi gibi düşünebilirsiniz. Boş ama konumu iyi tarihi eski. Fakat satışı rahat ve değeri yüksek. Şehrin en işlek caddesinde eski tapulu bir dükkan veya ev gibi de düşünebilirsiniz. sizin için yıllar öncesinden alyoruz. Yeriniz hazır. zamanı gelince siz talep edince bu imkandan faydalanmanızı sağlıyoruz.
Genel kullanıcı adlı güzel isimli eski kanallarınız var mı?
Evet var. Sorarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.
Hazır resimli ve yazılı gönderileri istediğimiz şekilde değişebilen kanllar var mı?
Evet eski gönderili, resimli ve yazılı değişebilen içerikli kanallarımız var.
Sürekli çalışmak istiyoruz. Stoklarınız yeterli mi?
Kanal stoğum fazla. Grup ise az. Kanal stoğum 1000'lerce var. Telegramın çok büyüyeceğini ve iyi bir iş kapısı olacağını tahmin ettiğimden bolca hem kendim aldım hem de arkadaşlarıma aldırdım.
2024 yılının ilk aylarında alınmış kanal ve gruplar var mı?
Evet kış ve ilkbahar'da açılmış kanal ve gruplar var.
Şuan yatırım olarak alsam ilerde satabilir miyim?
Evet eski kanal alırsanız fiyat zaman geçtikçe katlanacaktır. İlerleyen yıllarda daha yüksek fiyatlara satarak kâr edebilirsiniz.
Kanal ve Gruplarda İos ban, telif veya spam var mı?
Hayır boş kanallar oldukları için sıkıntılı işlemlerde kullanılmamışlardır. Size alınca kontrol ettiriyorum. Yetkilerinizin çalıştığını ve diğer işlemleri yapabildiğinizi teyitliyorum. Her şeyin yolunda olduğunu teyitlerseniz ticaret tamamlanıyor. Benim için sorunsuz işlem ve müşteri memnuniyeti önemli. Konumun altındaki ve profilimdeki memnuniyet mesajlarına da bakabilirsiniz. Memnuniyet garantilidir.
Kanal ve grupların isim, profil resmi, biyografi ve kullanıcı adını değişebilir miyim?
Evet nasıl isterseniz o hale getirebilir ve değiştirebilirsiniz.
Kanallardaki mesajları silersek açılış tarihi silinir mi?
Hayır kanallarda silinmez.
2013-2014 yıllarına ait kanal ve gruplar var mı?
Aşırı zor o tarihleri bulmak bu açıdan da fiyatları bulabilirsem çok yüksek olur. Çünkü çölde vaha gibi zor. Fakat isterseniz araştırıp bulursam haber veririm. Çünkü size yardım edebilmekten memnuniyet duyarım.
Toplu alımlarda indirim var mı?
Evet minimum 2 ve fazlası alımlarda indirim yapabiliriz . 5-10-20 tane gibi adetlerde alırsanız da daha yüksek indirimler var.
Grup veya kanal alacağım ama bazı bilmediğim şeyler var. Yardım eder misiniz?
Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım.
Sizden aldığım kanal ve grupları nasıl başkasına devrederim?
Öğrenmek isterseniz alım sırasında sormanız yeterli bilgilendiririm.
Kanalları açma motivasyonunuz nedir?
8 yıldan uzun süredir Telegram kullanıyorum. Telegram platformunun çok gelişeceğini ve gelir kapısı olacağını öngörüyordum. Bu yüzden aldım. Şuan öngörülerim tuttu. Telegram en çok indirilen 10 uygulama arasında ve sayısız insana kazanç kapısı oldu. Artık premium üyelikler ve kullanıcı adı satışları da açıldı. Bu da gelişime daha büyük kaynak ayrılacağının ve Telegram'ın büyüyeceğinin kanıtıdır. Şuan ise kendi kripto parası ile gelirini bizle paylaşmakta ve sık sık yeni güzel haberler gelmekte. Bu tip güzel haberler onu daha etkili bir platform yapacak.. Ek olarak Whatsapp'ın sürekli telegramı kopyalaması ise Telegramı engellenemez başarısındandır.
Telegram numarası satıyor musunuz?
+1,+44 ve +90 kodlu numaralar satıyoruz. İstek dahilinde diğer ülkelerin numaralarını da bulabiliriz. Bana yazmanız yeterli.
Aldığım gruplara üye çekmem lazım yardımcı olur musunuz? Üye çekme yazılımınız var mı?
Üye çekme yazılımı satan veya direkt çekme hizmeti veren arkadaşlar var yönlendiririm.
Eski kanal ile üyeli kanal, hizmet, farklı bir hesap veya reklam takas edebilir miyiz?
Güzel bir teklif olursa düşünebilirim.
Hesabımdaki bir kanal veya grubu nasıl başka bir hesaba aktarırım?
1-) Devredeceğiniz hesapla kanal veya grubunuza katılın. Hali hazırda sahip veya kurucu yazan hesabınızla kanal veya grubunuz içindeyken kanal veya grup ismi yazan üstteki bölgeye tıklayın.
2-) Üstteki kalem simgesine basın.
3-) Altlarda yöneticiler kısmını bulun ve girin.
4-) Yönetici ekle kısmına tıklayın.
5-) Devretmek istediğiniz hesaba tıklayın ve tüm yetkileri açın. Sonrasında altta sahiplik-kuruculuğu devret vb çıkar. Veya da Kanalı -grubu devret ona basın.
6-) 2fa ( 2 faktörlü koruma) şifrenizi girip devredin. Devretme işlemlerinde resmi Telegram uygulamasını kullanmanız daha iyi olur. Harici uygulamalarda bazen devretmekte sorun yaşama ihtimaliniz var.
Devretmeye çalıştım olmadı neden olabilir?
Çok sebep var ama genel olarak şunlar.
1-) Karşı tarafın hesabı dolu olabilir. Dolu ise işine yaramayan 1 kanal grubu silsin. Böylece yer açılır.
2-) Genel bir kullanıcı adı varsa. Karşı tarafın genel ad açma sayısı dolmuş olabilir. Genel aldlı 1 kanal veya grubu gizli link yapsın veya işine yaramıyorsa silsin. İşine yarıyorsa gizlemesi uygundur.
3-) Resmi olmayan uygulamalar bazen aktarmakta problem yaşatabilir. Resmi uygulamadan deneyin.
4-) Cihazınız ısınmış olabilir. Bazen sorun olur bu.
5-) Cihazınızın çekim gücü çok düşük veya internet aşırı yavaş olabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin. Çeken yere geçin. Servis sağlayıcınızı arayın. Bunlar nadir sorunlardır.
6-) 2fa ( 2 faktörlü koruma) şifrenizin en az 7 tam gün süredir açık olduğundan emin olun 7 gündür açık değilse beklemelisiniz.
7-) 7 gün içinde 2 faktörlü şifrenizi değiştirmişseniz Telegram sizi bekletir 7 gün dolana dek.
Cihazda en az 24 saattir sahip olan hesabın giriş yapmış olması gerekir. Yoksa beklersiniz.
Kanalımdaki-grubumdaki mesajları sildim ve grup yok mu oldu diyorsunuz?
Gruplar-kanallar içindeki mesajları silince silinmez. Size devrederken kolay bulun diye mesaj atıp veriyorum ki mesaj kutunuzda aldığınızda en üstte çıksın. Grup ve kanallar son mesaja göre listelenir. Siz içini silerseniz mesaj kutunuzda en aşağı taraflara alınır. Aşağılara kaydırarak bulabilirsiniz.
BAZI TAVSİYELER
Kanallarda mesaj içeriğini temizleyince açılma tarihi hala görünür. Fakat görünen açılış tarihli gruplarda mesajları silerseniz açılma tarihi kaybolur. Açılma tarihinin görünmesi gruplarda sizin için önemli ise ilk mesajı silmeyin. Üye çekimi için kullanacaksanız ise siz gördükten sonra başka türlü bir önemli olmaz silmenizin.
UFACIK RİCALARIM
Lütfen eski tarihli kanal-grup, numara ve üyeli kanal-grup ihtiyacı olan biri olursa beni tavsiye edin. Bana bu konuda yardımcı olan insanlar benim için çok değerli. Daha mutlu ve refah içinde yaşamanızı diliyorum. Her insana güzel hitap etmeye ve güzel hizmet etmeye çalışıyorum. Konumu ve hizmetimi geliştirmek adına tavsiyeleriniz varsa bana yazın lütfen. Alışveriş yaptıktan sonra memnuniyetinizi bildirmek isterseniz de yoruma beklerim. Bu beni çok mutlu eder.
TİCARET NASIL GERÇEKLEŞİYOR?
Kanalı satarken gösteriyorum. Açılma tarihlerini fotoğraf veya video ile gösteriyorum. Zaten kanallarda da direkt görebiliyorsunuz. Aldınız kanal ve gruplarda yetkilerinizi kontrol ettirip her şey doğru şekilde teslim ediyorum.
ÖDEME YÖNTEMLERİ NELER?
Her Türlü Ödeme Yöntemimiz Var.
Üyeli kanal satışı
Üyeli organik kanallar vardır. Zaman zaman al sat zaman zaman da direkt ben yapıyorum. Stok durumu sorunuz. Talep iletiniz ilk bulduğum an size ulaşırım.
Toplu alımlarda indirim istenirse indirim sağlıyorum. Eğer hizmetimi beğenirseniz beni daha çok motive etmek ve hizmetimin kalitesini daha da yükseltmek adına bağışta bulunabilirsiniz. Ek olarak lütfen bana 1 iyilik yapın ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye edin. Al sat yaparak para kazanmak isterseniz de gönülden sizleri destekler ve isteğiniz dahilinde komisyon veririm. Müşteri bulursanız sizi pas geçmem her insanın refah içinde yaşaması beni mutlu eder. Okuduğunuz için teşekkürler.
Almak istiyorsunuz ama paranız yoksa herhangi bir ürün-hizmet ile ilgili takas tekliflerinize, reklam ve eğitim tekliflerimize de açığım.
Detaylı bilgi için bana alttaki telegram adresimden ulaşabilirsiniz.
https://t.me/psikologpsikoloji
Eğer R10 üzerinden geliyorsanız size daha hızlı ve iyi şekilde yardımcı olabilmem için bu forumdan geldiğinizi, kullanıcı adınızı ve üye olup olmadığınızı bana yazın. Grup mu, kanal mı, numara mı istediğinizi belirtin. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağın.
Telegramı olmayanlar yoruma pm isteyerek-atarak, profilimdeki maille veya instagram üzerinden ulaşabilir.
❤ Tüm değerli DcTurkiye üyelerine bol kazançlar diliyorum. Bu siteyi seviyorum. Bu güvenli ticaret ve yardımlaşma ortamını sunduğu için DcTurkiye yönetimine teşekkürler.
(Not: Aşağıda değerli müşterilerimin memnuniyetleri mevcuttur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Öğrenciyim. Hem okuyor hem haber içerikleri üretiyor hem de ürün tedarikinde bulunuyorum. Bu yüzden fazlası ile yoğunum. Mümkün olan en kısa sürede mesajlarınıza döneceğim. Sabrınız için teşekkür ederim.)
TELEGRAM: https://t.me/psikologpsikoloji
WHATSAPP: https://wa.me/905516891588
GENEL FİYATLARDIR. EXTRA HİZMETLERDE DİĞER NİŞ KONULARDA VE TOPLU ALIMLARDA FİYATLAR DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
YILLARA GÖRE HİZMET FİYATLARI. (1000'lerce mutlu Müşteri
BAĞIŞ:
Tek seferde 3000 tl üzeri alışverişlerinizde %2,
Tek Seferde 6000 tl üzeri alışverişlerinizde %3,
Tek seferde 15000 tl üzeri alışverişlerinizde %4 hayır kurumlarına bağışlıyoruz.
İstediğiniz hayır kurumunu seçebilirsiniz.
YILLARA GÖRE GRUP FİYATLARI
2013-79000 Tl
2014-48000 Tl
2015-19500 Tl
2016-12500 Tl
2017-9300 Tl
2018-4900 Tl
2019-3800 Tl
2020-2470 Tl
2021-1950 Tl
2022-1690 Tl
2023 Eylül-Ekim 490 Tl
2024 Ocak Şubat Mart 320 Tl
2025 ilk 3 ay 150 Tl
2025 4.5.6. Ay 120 Tl
2025 7.8.9. Ay 90 Tl
2025 10.11.12. Ay 60 Tl
KAMPANYA VE İNDİRİMLER
2015-2018 Arası Gruplar için
2 adet alımda %15
3-4 adet alımda %20
5-10 adet alımda %30
11-15 %35 indirimli
16 ve üzeri sayıya özel teklif verilir.
2019-2021 Arası Gruplar İçin
2 adet alımda %5
3-4 adet alımda %6
5-10 adet alımda %8
11-19 %10 indirimli
20 ve üzeri sayıya özel teklif verilir.
Düzenlenebilir gönderili kanal isterseniz yaklaşık gönderi sayısı ve yıl iletin en uygununu bulup fiyat vermeye çalışayım.
YILLARA GÖRE ESKİ KANAL FİYATLARI
2013-53000 Tl
2014-34500 Tl
2015-12900 Tl
2016-9900 Tl
2017-4500 Tl
2018-2950 Tl
2019-1980 Tl
2020-1490 Tl
2021-1190 Tl
2022-850 Tl
2023-490Tl
2024-320 Tl
2025-150 Tl
2015-2018 Arası Kanallar için
2 adet alımda %15
3-4 adet alımda %20
5-10 adet alımda %30
11-15 %35 indirimli
2019-2021 Arası Kanallar İçin
2 adet alımda %5 indirimli
3-4 adet alımda %6 indirimli
5-10 adet alımda %8 indirimli
11-19 %10 indirimli
Değişebilir bol gönderili kanal fiyatları farklıdır. Özel yıl ve kanal sorunuz.
ESKİ-YENİ NUMARA SATIŞI YILLARA GÖRE
2013- Yabancı 13000 Yerli 17000
2014- Yabancı 7500 Yerli 9900
2015- Yabancı 5400 Yerli 7900
2016- Yabancı 4500 Yerli 5800
2017- Yabancı 3500 Yerli 4600
2018- Yabancı 2900 Yerli 3800
2019- Yabancı 2400 Yerli 3200
2020- Yabancı 1950 Yerli 2600
2021- Yabancı 1600 Yerli 2100
2022- Yabancı 1400 Yerli 1700
2023- Yabancı 1100 Yerli 1500
2024- Yabancı 850 Yerli 1200
2025- Yabancı 400 Yerli 600
2026- Yabancı 250 Yerli 400
Numara Kampanya
- 2 adet: %5 indirim
- 3 adet %6 indirim
- 4 adet: %8 indirim
- 5 adet: %10 indirim
- 6-10 adet: %15 indirim
- 11-20 adet: %18 indirim
- 21-25 adet: %20 indirim
- 26-30 adet: %25 indirim
- 31-50 adet: %28 indirim
- 51-75 adet: %30indirim
- 76-100 adet: %32indirim
- 101-200 adet: %35 indirim
ESKİ BOT SATIŞI YILLARA GÖRE
2016 15900
2017 9900
2018 6900
2019 4800
2020 4200
2021 3500
2022 2800
2023 1900
2024 1300
2025 ilk 3 ay 950
2025 4.5.6. Ay 700
2025 7.8.9. Ay 700
2025 10.11.12. Ay 500
ÖZEL TOPLU ALIM FIRSATI – SADECE 2022-2025 ARASI ÜRÜNLER İÇİN
(2022 Kanal, 2023 Grup, 2024 Grup 2025 Grup/Kanali için)
- 3 adet %10 indirim
- 4 adet: %11 indirim
- 5 adet: %13 indirim
- 11-15 adet: %17 indirim
- 16-20 adet: %19 indirim
- 31-50 adet: %27 indirim
- 51-75 adet: %30 indirim
- 200+ adet: Özel teklif (direkt görüşelim!)
Değerini bilenler için özel fırsatlar! Yıllara göre kaliteli, temiz eski hesaplar, kanallar, gruplar, botlar. Hızlı alan kazanıyor, stoklar sınırlı!
Üyeli kanal satışım
Üyeli organik kanallar vardır. Zaman zaman al sat zaman zaman da direkt ben yapıyorum. Stok durumu sorunuz. Talep iletiniz ilk bulduğum an size ulaşırım.
Toplu alımlarda indirim istenirse indirim sağlıyorum. Eğer hizmetimi beğenirseniz beni daha çok motive etmek ve hizmetimin kalitesini daha da yükseltmek adına bağışta bulunabilirsiniz. Ek olarak lütfen bana 1 iyilik yapın ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye edin. Al sat yaparak para kazanmak isterseniz de gönülden sizleri destekler ve isteğiniz dahilinde komisyon veririm. Müşteri bulursanız sizi pas geçmem her insanın refah içinde yaşaması beni mutlu eder.
Fiyatlar güncel ve hissedilen enflasyon ve stoklara göre güncellenebilir. Yerini kapan kazanıyor!
İhtiyacınızı belirtin, hemen yardımcı olayım
Satın alma ve değer
TELEGRAM https://t.me/psikologpsikoloji
WHATSAPP https://wa.me/905516891588
DİĞER HİZMETLERİMİZ:
KAMPANYA!!! 2016-2018 ARASI TARİHLERDE KAÇ KANAL ALIRSANIZ ALDIĞINIZ SAYIDA 2024 TARİHLİ KANAL HEDİYE
İŞ TANITIMI
2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022-2023-2024-2025 yıllarında açılmış eski tarihli Telegram kanal ve grupları satıyorum. Boş veya az üyeli kanal-gruplarımız da var 1-120 bin arası üyeli kanal gruplarımız da var. Eski çokça gönderili ve gönderileri, resim, video dosyaları değişebilir kanallar da var.
Bu alanda ihtiyacı olanlara en çok satış ve memnuniyet oranına sahip kişiyim. Sizler de hizmeti almak isterseniz memnuniyetle yardımcı olurum. Kanal-grup almasanız dahi yardımcı olabileceğim konularda size yardım edebilirim veya tanışabiliriz.
Eski tarihli kanal ve grupların faydası nedir?
Eski kanallar uzun süredir var olduğundan yeni açılan kanala göre spama girme riski daha azdır. Üye çekiminde de kanalın kapanma riskini azaltır. Ek olarak kanalınızın uzun süredir var oluşu halihazırda var olan eski üyelerinin ve potansiyel üyelerin gözünde itibar ve + imaj puanı demektir. Bu da size uzun vadede eğer içerik üretirseniz kanalınızın daha iyi büyümesi bu sayede daha fazla insana hizmet sunabilmenizi sağlar. Doğru imaj ve süreklilik sosyal medyada çok önemlidir.
SIK SORULANLAR
Eski tarihli kanalları ve grupları kimler alıyor?
Her kesimden insan daha iyi bir imaj, daha az kapanma riski ve kullanım rahatlığı için alıyor.
Eski tarihli olduklarını nasıl görebiliriz?
İsteğiniz dahilinde açılma tarihini size ekran görüntüsü veya anlık videosunu atarım. Ek olarak kanala veya gruba girince açılış tarihini de görebilirsiniz.
Kanallar üyeli mi üyesiz mi?
Genel olarak az üyeli, isteğe göre 0'larım. Fakat birkaç binlerce ve 10 binlerce üyeli olan kanal-gruplarımız da mevcut.
Grup ve kanallar nasıl temin edildi?
Çok büyük oranda kendi hesaplarım, abim, ablam, aile üyeleri ve arkadaşlarımın hesaplarından vaktiyle değerleneceğini fark ettiğimden almıştım.
Eski tarihli grup ve kanallar hangi ip adresi ve uygulama ile açıldı?
Türkiye interneti ve lokasyonunda Türk İp'si kullanılarak açılmıştır. Resmi Telegram uygulaması ile açılmıştır.
Eski tarihli grup var mı?
Evet var.
Eski tarihli kanal ve grup almak hesabımda probleme sebep olur mu?
Hayır eski tarihli kanal veya grup alınca hesabınızda bir sorun çıkmıyor. Aksine sizin için çok iyi bir fırsat. Bu sadece takas hükmünde bir satış. Şehrin merkezindeki arazi gibi düşünebilirsiniz. Boş ama konumu iyi tarihi eski. Fakat satışı rahat ve değeri yüksek. Şehrin en işlek caddesinde eski tapulu bir dükkan veya ev gibi de düşünebilirsiniz. sizin için yıllar öncesinden alyoruz. Yeriniz hazır. zamanı gelince siz talep edince bu imkandan faydalanmanızı sağlıyoruz.
Genel kullanıcı adlı güzel isimli eski kanallarınız var mı?
Evet var. Sorarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.
Hazır resimli ve yazılı gönderileri istediğimiz şekilde değişebilen kanllar var mı?
Evet eski gönderili, resimli ve yazılı değişebilen içerikli kanallarımız var.
Sürekli çalışmak istiyoruz. Stoklarınız yeterli mi?
Kanal stoğum fazla. Grup ise az. Kanal stoğum 1000'lerce var. Telegramın çok büyüyeceğini ve iyi bir iş kapısı olacağını tahmin ettiğimden bolca hem kendim aldım hem de arkadaşlarıma aldırdım.
2024 yılının ilk aylarında alınmış kanal ve gruplar var mı?
Evet kış ve ilkbahar'da açılmış kanal ve gruplar var.
Şuan yatırım olarak alsam ilerde satabilir miyim?
Evet eski kanal alırsanız fiyat zaman geçtikçe katlanacaktır. İlerleyen yıllarda daha yüksek fiyatlara satarak kâr edebilirsiniz.
Kanal ve Gruplarda İos ban, telif veya spam var mı?
Hayır boş kanallar oldukları için sıkıntılı işlemlerde kullanılmamışlardır. Size alınca kontrol ettiriyorum. Yetkilerinizin çalıştığını ve diğer işlemleri yapabildiğinizi teyitliyorum. Her şeyin yolunda olduğunu teyitlerseniz ticaret tamamlanıyor. Benim için sorunsuz işlem ve müşteri memnuniyeti önemli. Konumun altındaki ve profilimdeki memnuniyet mesajlarına da bakabilirsiniz. Memnuniyet garantilidir.
Kanal ve grupların isim, profil resmi, biyografi ve kullanıcı adını değişebilir miyim?
Evet nasıl isterseniz o hale getirebilir ve değiştirebilirsiniz.
Kanallardaki mesajları silersek açılış tarihi silinir mi?
Hayır kanallarda silinmez.
2013-2014 yıllarına ait kanal ve gruplar var mı?
Aşırı zor o tarihleri bulmak bu açıdan da fiyatları bulabilirsem çok yüksek olur. Çünkü çölde vaha gibi zor. Fakat isterseniz araştırıp bulursam haber veririm. Çünkü size yardım edebilmekten memnuniyet duyarım.
Toplu alımlarda indirim var mı?
Evet minimum 2 ve fazlası alımlarda indirim yapabiliriz . 5-10-20 tane gibi adetlerde alırsanız da daha yüksek indirimler var.
Grup veya kanal alacağım ama bazı bilmediğim şeyler var. Yardım eder misiniz?
Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım.
Sizden aldığım kanal ve grupları nasıl başkasına devrederim?
Öğrenmek isterseniz alım sırasında sormanız yeterli bilgilendiririm.
Kanalları açma motivasyonunuz nedir?
8 yıldan uzun süredir Telegram kullanıyorum. Telegram platformunun çok gelişeceğini ve gelir kapısı olacağını öngörüyordum. Bu yüzden aldım. Şuan öngörülerim tuttu. Telegram en çok indirilen 10 uygulama arasında ve sayısız insana kazanç kapısı oldu. Artık premium üyelikler ve kullanıcı adı satışları da açıldı. Bu da gelişime daha büyük kaynak ayrılacağının ve Telegram'ın büyüyeceğinin kanıtıdır. Şuan ise kendi kripto parası ile gelirini bizle paylaşmakta ve sık sık yeni güzel haberler gelmekte. Bu tip güzel haberler onu daha etkili bir platform yapacak.. Ek olarak Whatsapp'ın sürekli telegramı kopyalaması ise Telegramı engellenemez başarısındandır.
Telegram numarası satıyor musunuz?
+1,+44 ve +90 kodlu numaralar satıyoruz. İstek dahilinde diğer ülkelerin numaralarını da bulabiliriz. Bana yazmanız yeterli.
Aldığım gruplara üye çekmem lazım yardımcı olur musunuz? Üye çekme yazılımınız var mı?
Üye çekme yazılımı satan veya direkt çekme hizmeti veren arkadaşlar var yönlendiririm.
Eski kanal ile üyeli kanal, hizmet, farklı bir hesap veya reklam takas edebilir miyiz?
Güzel bir teklif olursa düşünebilirim.
Hesabımdaki bir kanal veya grubu nasıl başka bir hesaba aktarırım?
1-) Devredeceğiniz hesapla kanal veya grubunuza katılın. Hali hazırda sahip veya kurucu yazan hesabınızla kanal veya grubunuz içindeyken kanal veya grup ismi yazan üstteki bölgeye tıklayın.
2-) Üstteki kalem simgesine basın.
3-) Altlarda yöneticiler kısmını bulun ve girin.
4-) Yönetici ekle kısmına tıklayın.
5-) Devretmek istediğiniz hesaba tıklayın ve tüm yetkileri açın. Sonrasında altta sahiplik-kuruculuğu devret vb çıkar. Veya da Kanalı -grubu devret ona basın.
6-) 2fa ( 2 faktörlü koruma) şifrenizi girip devredin. Devretme işlemlerinde resmi Telegram uygulamasını kullanmanız daha iyi olur. Harici uygulamalarda bazen devretmekte sorun yaşama ihtimaliniz var.
Devretmeye çalıştım olmadı neden olabilir?
Çok sebep var ama genel olarak şunlar.
1-) Karşı tarafın hesabı dolu olabilir. Dolu ise işine yaramayan 1 kanal grubu silsin. Böylece yer açılır.
2-) Genel bir kullanıcı adı varsa. Karşı tarafın genel ad açma sayısı dolmuş olabilir. Genel aldlı 1 kanal veya grubu gizli link yapsın veya işine yaramıyorsa silsin. İşine yarıyorsa gizlemesi uygundur.
3-) Resmi olmayan uygulamalar bazen aktarmakta problem yaşatabilir. Resmi uygulamadan deneyin.
4-) Cihazınız ısınmış olabilir. Bazen sorun olur bu.
5-) Cihazınızın çekim gücü çok düşük veya internet aşırı yavaş olabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin. Çeken yere geçin. Servis sağlayıcınızı arayın. Bunlar nadir sorunlardır.
6-) 2fa ( 2 faktörlü koruma) şifrenizin en az 7 tam gün süredir açık olduğundan emin olun 7 gündür açık değilse beklemelisiniz.
7-) 7 gün içinde 2 faktörlü şifrenizi değiştirmişseniz Telegram sizi bekletir 7 gün dolana dek.
Kanalımdaki-grubumdaki mesajları sildim ve grup yok mu oldu diyorsunuz?
Gruplar-kanallar içindeki mesajları silince silinmez. Size devrederken kolay bulun diye mesaj atıp veriyorum ki mesaj kutunuzda aldığınızda en üstte çıksın. Grup ve kanallar son mesaja göre listelenir. Siz içini silerseniz mesaj kutunuzda en aşağı taraflara alınır. Aşağılara kaydırarak bulabilirsiniz.
BAZI TAVSİYELER
Kanallarda mesaj içeriğini temizleyince açılma tarihi hala görünür. Fakat görünen açılış tarihli gruplarda mesajları silerseniz açılma tarihi kaybolur. Açılma tarihinin görünmesi gruplarda sizin için önemli ise ilk mesajı silmeyin. Üye çekimi için kullanacaksanız ise siz gördükten sonra başka türlü bir önemli olmaz silmenizin.
UFACIK RİCALARIM
Lütfen eski tarihli kanal-grup, numara ve üyeli kanal-grup ihtiyacı olan biri olursa beni tavsiye edin. Bana bu konuda yardımcı olan insanlar benim için çok değerli. Daha mutlu ve refah içinde yaşamanızı diliyorum. Her insana güzel hitap etmeye ve güzel hizmet etmeye çalışıyorum. Konumu ve hizmetimi geliştirmek adına tavsiyeleriniz varsa bana yazın lütfen. Alışveriş yaptıktan sonra memnuniyetinizi bildirmek isterseniz de yoruma beklerim. Bu beni çok mutlu eder.
TİCARET NASIL GERÇEKLEŞİYOR?
Kanalı satarken gösteriyorum. Açılma tarihlerini fotoğraf veya video ile gösteriyorum. Zaten kanallarda da direkt görebiliyorsunuz. Aldınız kanal ve gruplarda yetkilerinizi kontrol ettirip her şey doğru şekilde teslim ediyorum.
ÖDEME YÖNTEMLERİ NELER?
Her Türlü Ödeme Yöntemimiz Var.
Üyeli kanal satışı
Toplu alımlarda indirim istenirse indirim sağlıyorum. Eğer hizmetimi beğenirseniz beni daha çok motive etmek ve hizmetimin kalitesini daha da yükseltmek adına bağışta bulunabilirsiniz. Ek olarak lütfen bana 1 iyilik yapın ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye edin. Al sat yaparak para kazanmak isterseniz de gönülden sizleri destekler ve isteğiniz dahilinde komisyon veririm. Müşteri bulursanız sizi pas geçmem her insanın refah içinde yaşaması beni mutlu eder. Okuduğunuz için teşekkürler.
Almak istiyorsunuz ama paranız yoksa herhangi bir ürün-hizmet ile ilgili takas tekliflerinize, reklam ve eğitim tekliflerimize de açığım.
Detaylı bilgi için bana alttaki telegram adresimden ulaşabilirsiniz.
https://t.me/psikologpsikoloji
Eğer R10 üzerinden geliyorsanız size daha hızlı ve iyi şekilde yardımcı olabilmem için bu forumdan geldiğinizi, kullanıcı adınızı ve üye olup olmadığınızı bana yazın. Grup mu, kanal mı, numara mı istediğinizi belirtin. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağın.
Telegramı olmayanlar yoruma pm isteyerek-atarak, profilimdeki maille veya instagram üzerinden ulaşabilir.
❤ Tüm değerli DcTurkiye üyelerine bol kazançlar diliyorum. Bu siteyi seviyorum. Bu güvenli ticaret ve yardımlaşma ortamını sunduğu için DcTurkiye yönetimine teşekkürler.
(Not: Aşağıda değerli müşterilerimin memnuniyetleri mevcuttur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Öğrenciyim. Hem okuyor hem haber içerikleri üretiyor hem de ürün tedarikinde bulunuyorum. Bu yüzden fazlası ile yoğunum. Mümkün olan en kısa sürede mesajlarınıza döneceğim. Sabrınız için teşekkür ederim.)
TELEGRAM: https://t.me/psikologpsikoloji
WHATSAPP: https://wa.me/905516891588
GENEL FİYATLARDIR. EXTRA HİZMETLERDE DİĞER NİŞ KONULARDA VE TOPLU ALIMLARDA FİYATLAR DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
YILLARA GÖRE HİZMET FİYATLARI. (1000'lerce mutlu Müşteri
BAĞIŞ:
Tek seferde 3000 tl üzeri alışverişlerinizde %2,
Tek Seferde 6000 tl üzeri alışverişlerinizde %3,
Tek seferde 15000 tl üzeri alışverişlerinizde %4 hayır kurumlarına bağışlıyoruz.
İstediğiniz hayır kurumunu seçebilirsiniz.
YILLARA GÖRE GRUP FİYATLARI
2013-79000 Tl
2014-48000 Tl
2015-19500 Tl
2016-12500 Tl
2017-9300 Tl
2018-4900 Tl
2019-3800 Tl
2020-2470 Tl
2021-1950 Tl
2022-1690 Tl
2023 Eylül-Ekim 490 Tl
2024 Ocak Şubat Mart 320 Tl
2025 ilk 3 ay 150 Tl
2025 4.5.6. Ay 120 Tl
2025 7.8.9. Ay 90 Tl
2025 10.11.12. Ay 60 Tl
KAMPANYA VE İNDİRİMLER
2015-2018 Arası Gruplar için
2 adet alımda %15
3-4 adet alımda %20
5-10 adet alımda %30
11-15 %35 indirimli
2019-2021 Arası Gruplar İçin
2 adet alımda %5
3-4 adet alımda %6
5-10 adet alımda %8
11-19 %10 indirimli
Düzenlenebilir gönderili kanal isterseniz yaklaşık gönderi sayısı ve yıl iletin en uygununu bulup fiyat vermeye çalışayım.
YILLARA GÖRE ESKİ KANAL FİYATLARI
2013-53000 Tl
2014-34500 Tl
2015-12900 Tl
2016-9900 Tl
2017-4500 Tl
2018-2950 Tl
2019-1980 Tl
2020-1490 Tl
2021-1190 Tl
2022-850 Tl
2023-490Tl
2024-320 Tl
2025-150 Tl
2015-2018 Arası Kanallar için
2 adet alımda %15
3-4 adet alımda %20
5-10 adet alımda %30
11-15 %35 indirimli
2019-2021 Arası Kanallar İçin
2 adet alımda %5 indirimli
3-4 adet alımda %6 indirimli
5-10 adet alımda %8 indirimli
11-19 %10 indirimli
Değişebilir bol gönderili kanal fiyatları farklıdır. Özel yıl ve kanal sorunuz.
ESKİ-YENİ NUMARA SATIŞI YILLARA GÖRE
2013- Yabancı 13000 Yerli 17000
2014- Yabancı 7500 Yerli 9900
2015- Yabancı 5400 Yerli 7900
2016- Yabancı 4500 Yerli 5800
2017- Yabancı 3500 Yerli 4600
2018- Yabancı 2900 Yerli 3800
2019- Yabancı 2400 Yerli 3200
2020- Yabancı 1950 Yerli 2600
2021- Yabancı 1600 Yerli 2100
2022- Yabancı 1400 Yerli 1700
2023- Yabancı 1100 Yerli 1500
2024- Yabancı 850 Yerli 1200
2026- Yabancı 250 Yerli 400
Numara Kampanya
- 3 adet %6 indirim
- 4 adet: %8 indirim
- 5 adet: %10 indirim
- 11-20 adet: %18 indirim
- 31-50 adet: %28 indirim
- 51-75 adet: %30indirim
ESKİ BOT SATIŞI YILLARA GÖRE
2016 15900
2017 9900
2018 6900
2019 4800
2020 4200
2021 3500
2022 2800
2023 1900
2024 1300
2025 ilk 3 ay 950
2025 4.5.6. Ay 700
2025 7.8.9. Ay 700
2025 10.11.12. Ay 500
ÖZEL TOPLU ALIM FIRSATI – SADECE 2022-2025 ARASI ÜRÜNLER İÇİN
(2022 Kanal, 2023 Grup, 2024 Grup 2025 Grup/Kanali için)
- 3 adet %10 indirim
- 4 adet: %11 indirim
- 5 adet: %13 indirim
- 11-15 adet: %17 indirim
- 16-20 adet: %19 indirim
- 31-50 adet: %27 indirim
- 51-75 adet: %30 indirim
- 200+ adet: Özel teklif (direkt görüşelim!)
Değerini bilenler için özel fırsatlar! Yıllara göre kaliteli, temiz eski hesaplar, kanallar, gruplar, botlar. Hızlı alan kazanıyor, stoklar sınırlı!
Üyeli kanal satışım
Toplu alımlarda indirim istenirse indirim sağlıyorum. Eğer hizmetimi beğenirseniz beni daha çok motive etmek ve hizmetimin kalitesini daha da yükseltmek adına bağışta bulunabilirsiniz. Ek olarak lütfen bana 1 iyilik yapın ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye edin. Al sat yaparak para kazanmak isterseniz de gönülden sizleri destekler ve isteğiniz dahilinde komisyon veririm. Müşteri bulursanız sizi pas geçmem her insanın refah içinde yaşaması beni mutlu eder.
Fiyatlar güncel ve hissedilen enflasyon ve stoklara göre güncellenebilir. Yerini kapan kazanıyor!
İhtiyacınızı belirtin, hemen yardımcı olayım
Satın alma ve değer
- Eski tarihli Telegram kanal nedir, neden tercih edilir?
- Eski Telegram grup ile yeni açılmış grup arasındaki fark nedir?
- Satılık Telegram kanal değerini hangi faktörler belirler?
- Hangi nişlerde eski tarihli kanal daha hızlı büyür?
Devir ve güvenlik
- Telegram kanal devri nasıl yapılır? Adım adım
- Telegram grup yönetimi devri mümkün mü?
- Devir sırasında hangi kanıtları istemeliyim?
- Escrow ile Telegram kanal satışı nasıl işler?
- Devir sonrası eski admini tamamen nasıl çıkartırım?
- Kanal sahibini doğrulamanın güvenli yolları nelerdir?
Kullanım alanları
- Telegram kanal mı grup mu, hangisi e-ticaret için daha iyi?
- Telegram kanalda kampanya ve kupon duyurusu nasıl yapılır?
- Eğitim ve kurs duyuruları için hangi yapı uygundur?
- Yerel ilan ve ikinci el için grup stratejisi nedir?
- İçerik yayıncılığı için kanal yayın planı nasıl kurulur?
Büyütme ve pazarlama
- Üyesiz Telegram kanalı ilk 1000 üyeye nasıl çıkarırım?
- Telegram davet linki ve QR ile büyüme taktikleri nelerdir?
- Çapraz tanıtımda hangi platformlar en etkilidir?
- Katılımı artıran sabit karşılama metni nasıl yazılır?
- İlk hafta içerik takvimi nasıl olmalı?
Politika ve risk
- Telegram topluluk kuralları nelerdir, neler yasak?
- Spam ve ban riskini nasıl azaltırım?
- Kripto ve fırsat nişlerinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
- Toplu davet ve otomasyon riskleri nelerdir?
- Kanal raporlanırsa ne yapmalıyım?
Teknik ve ölçüm
- Telegram kanal istatistikleri nasıl okunur?
- Görüntüleme oranı ve etkileşim nasıl ölçülür?
- Kanal linki değişirse SEO etkilenir mi?
- Bot kullanımı büyümeye nasıl etki eder?
- Moderasyon ve otomatik filtre nasıl kurulur?
Fiyat ve paket
- Satılık Telegram kanal fiyatı nasıl hesaplanır?
- Paket alımının avantajı nedir? 10/25/50 setleri
- Hangi nişler fiyat primine sahiptir?
- Tek seferlik mi yoksa abonelik destekli mi satış yapılır?
Yerel ve niş aramaları
- “Eski tarihli Telegram kanal satın al TR” aramasında neye bakmalı?
- “Üyesiz Telegram grup satılık fiyat” için piyasa nedir?
- “Şehir bazlı Telegram grup” nasıl konumlandırılır?
- “E-ticaret için Telegram kanal” seçerken kriterler nelerdir?
- “Fırsat kupon telegram kanalı” nasıl kurulur?