Google Trends ve Google'da En Çok Aranan Kelimelerin Listesi (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Yazıdan önce belirtmek isterim bu seviyenin üstünde arkadaşlarımız var ama hergün benim gibi birçok webmaster olmak isteyen kişiler aramıza katılıyor.

Bu yazıda kısaca Google Trend'den bahsetmek istiyorum.Birçok kişi sitesinde hangi konudan,nasıl bir yazı yazacağını bilemez(benim gibi).Bu yüzden bu gibi bir durumda kaldığınızda google trend'i ziyaret edebilir ve en azından bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Google Trends: Google Arama Trendleri

Örnek olarak bu yazıyı yazdığım tarihi ele alalım.26 Ocak 2014 Pazar.Aşağıdaki resim bugün en çok aranan kelimelerin listesidir.Genel olarak önceki gün dizilerinin son bölümleri,sayısal loto,yeni film fragmanları ve sosyal medyada ün kazanan günün olayları en çok arananlardır.Eğer siteniz belirli bir seviyede ise ve index hızınız çok yüksek ise gündemi,dizileri,filmleri ve yaşananları iyi takip ve analiz ederek bir sonraki gün aranacak kelimelere hazırlıklı olursunuz.

*Eğer index hızınız düşükse ve bu uygulama bir işinize yaramayacaksa sağdan soldan alıntı cümlelerle değil,kendi bildiğiniz şeyleri özgün bir biçimde yazılar yazmayı deneyin.Her insanın bir deneyimi ve bir bildiği vardır.
nosaegoogletrend.png
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top