iPhone 6 Görüntülendi ! (1 İzleyici)

Katıldı
3 Haziran 2014
Mesajlar
438
Tepki puanı
5
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
iphone-61.jpg


Her yıl sadece bir telefon çıkardığı halde dünya ‘ nın en çok kazanan firmalarından biri Apple’a ait , tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 6 Vietnam ‘ da görüntülendi .



Apple’ın iPhone isimli akıllı telefon serisinin bu seneki amiral gemisi olan iPhone 6 ‘ya ait olduğu iddaa edilen bir prototip internete sızdırıldı. Daha önce Çin’de çeşitli sokaklarda görüntülenen hatta videolarda karşımıza çıkan iPhone 6 prototipleri bu Vietnam’da görüntülendi. Her ne kadar sık sık farklı bölgelerde görüntülensede model görüntüleri değişmeyen prototipler görüntünün iPhone ‘ya ait olduğu iddaalarını güçlendirmeye devam ediyor.





Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen Apple’ın amiral gemisi beraberinde son teknolojiyi insan eline kavuşturacak.

Önceki modellerle kıyasladığımızda gerçekten daha büyük bir ekranla karşımıza çıkacak olan iPhone 6 daha önce ekran küçüklüğünden şikayet eden kullanıcılarını da tatmin edeceğe benziyor. iPhone 6 için 2 adet farklı model çıkartacak olan Apple bu modellerden birinde 4.8 inç full hd ekran kullanırken diğer modelinde ise 5.5 inç gibi büyük bir ekrana yer ayıracak.



Cihazda en büyük dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri ise Hover Touch türkçesi ile dokunmamatik ekran. Yanlış duymadınız dokunmatik ekran değil dokunmamatik ekran. Böylece cihaza farklı bir hava katacak olan Apple iPhone 6 kullanıcılarını telefonlarına dokunmadan da yönetim yapmasına olanak sağlayacak.



En büyük şikayetlerinden biri olan Kamera sorunu ise bu seri ile sonlanacağa benziyor. Zira Apple bu modelinde tam 13 Mexapixel Ultra kameraya ve yanında çift flasha yer verecek. Öte yandan cihazın kapasitesinide arttıracak olan Apple iPhone 6 modeli için 32 GB bellek boyutu kullanacak ve bu hali ile kullanıcılara daha verimli bir telefon kullanımı sunacak.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top