Niche Sitenizden Nasıl Verim Elde Edebilirsiniz? (1 İzleyici)

owner

Üye
Katıldı
Mesajlar
23
Kredi
0
Niche Sitenizden Nasıl Verim Elde Edebilirsiniz?

Çoğu insan internet sitelerinin kullanıcılar tarafından daha çabuk ve hızlı bir şekilde ziyaret edilmesini isterler. Hatta bu konuda kendi sitelerinde ilgili konuya dair kaliteli içerik hazırlamadan backlink çalışması yapan pek çok kişi vardır. Niche siteler için ise her şeyden önce kaliteli ve faydalı içerik hazırlamak önemlidir.

Niche Sitenizden Nasıl Verim Elde Edebilirsiniz?
Niche sitenize ilk ayda toplam olarak 15 civarı içerik eklemeniz, niche sitenizin doğal olarak büyümesini sağlayacaktır. Bu içeriklerin ortalama 5 tanesi “Nasıl Yapılır?” formatında olmalıdır. Diğer ortalama 10 tanesi ise “şu kadar maddede şunları yapmanın yolu” tarzında makaleler olmalıdır. İlk bir ay boyunca siteniz için asla backlink çalışması düşünmeyin. Bu sizin için gerçekten çok büyük zararlara yol açabilir. Özellikle backlink paketleri adı verilen paketlere asla yanaşmayın.

Diğer ikinci ayda ise yine bu civarda içerik ekleyin. Eklediğiniz içerikler içerisinde resimleri ve başlıkları eksik etmeyin. Anahtar kelimeniz ile alakalı uzun kuyruk kelimeler kullanın.
 

caches

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Kredi
0
Özellikle şu günlerde tercih edilmesi gereken sitelerden biri de niche sitelerdir
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top