Samsung 7 inç Telefonla Geliyor (1 İzleyici)

Katıldı
3 Haziran 2014
Mesajlar
438
Tepki puanı
5
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
samsung-7-inc-telefonla-geliyor-705x290.jpg

6.3 inç boyutunda adeta dev diyebileceğimiz phablet Galaxy Mega’dan daha büyüğü olmaz, olamaz, olmamalı derken Samsung bir kez daha dalga geçer gibi 7 inçlik Galaxy W ile geliyor. Tablet ve telefon ayrımını yapamadığını düşündüğümüz Samsung’a dur artık diyerek Galaxy W hakkında söylenenlere bir bakalım.

Aslında Asus Fonepad 7 ya da HP VoiceTab gibi modeller ile daha önce karşılaştığımız ve tablet mi telefon mu ayırdına varamadığımız bu phabletlere nazaran daha elverişli bir kullanım sunuyormuş Galaxy W.

Bu kocaman cihaz, büyük boyuttaki ekranında bizlere 720p çözünürlükte bir ekran sunuyormuş ki; bu da aslında hem Samsung, hem de ürün sınıfı için yetersiz diyebileceğimiz bir çözünürlük kalitesi. Ayrıca 1.2 GHz dört çekirdekli işlemcisi ve 16 Gb dahili hafızası (SD Kart desteği var tabi ki) ile 8 megapiksel arka ve 2 mp ön kamerası bulunuyor.

Android 4.3 işletim sistemine sahip olan bu phabletin öncelikle firmanın orijini olan Güney Kore’de piyasaya çıkacağı biliniyor; ancak daha sonra diğer ülkelere de sunulacak mı, yoksa Güney Kore’ye has bir ürün mü olacak bilinmiyor. (Koreliler seviyor böyle abidik gubidik şeyleri)

Kocaman boyut ve Samsung standartlarının altında diyebileceğimiz özellikleri ile bize bekleneni veremeyecekmiş gibi duran Galaxy W, bakalım kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak.

Sizce telefonlar, büyüdükçe büyüyüp tabletlerin yerini almalı mı?
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top