Yeni site açanlar bu yazıyı okusun (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Evet arkadaşlar yeni bir site açtınız ve neler yapacağınızı bilmiyorsunuz yada biliyorsunuz ama sıralamasını bilmiyorsunuz. Normaldir çünkü bence sıralama yok

1- http://static.googleusercontent.com/...ic-rehberi.pdf hemen şunu indirin. Google nin bizzat seo için verdiği tavsiyeler var bu pdf de zaten google üzerinden indiriyorsunuz.

2- BismİLLAH dediniz bir site açtınız daha google sitenizi bilmiyor çok güzel çünkü sitenizin iç yapısını düzenlemek için vaktiniz var hazır sistem kuracaksanız bile bu iç ayarlamayı yapın hee! eğer yapılmış ise bu adımı atlaya bilirsiniz.

a- <title>Sayfanın başlığı</title>

Bu etiketi head tagları arasına koyun ve içerisine o sayfadaki bilginin başlığını koyun eğer ana sayfa filanda iseni sitenizin sloganını koyun.

b- <meta name=’keywords’ content=’Site,İçin,Etiketler’/>

Yukarıda gördüğünüz meta tagını sitenize head tagları arasına yerleştirin ve sitenizin o sayfasını bulması için içerisine kelime veya cümleler yazın her arama cümlesi için arasına virgül koyun arama motorunda bu kelime veya cümleleri aranınca o sayfanız arama sonuçlandında çıkacaktır. bu etiketin içerisine 20 tane filan kelime veya cümle koyun.

c- <meta name=”description” content=”Sitenin ne amaçlı olduğunu anlatan yazı sitenin konusu”/>

Yukarıdaki tagıda aynen head tagları arasına koyun ve sitenizin ne amaçla açıldığını veya o sayfanın içerisindeki bilginin özetini 200 karektere kadar sınırlı şekilde yazın

d- <meta name=”robots” content=”index,all,follow” />

Bunu değişiklik yapmadan direk head tagları arasına koyun.

Şimdilik bu kadar bunlar en önemlileri daha bir sürü meta tagı var. Hepsi önemli ama googlenin ilk aradığı taglar bunlar.



2- Linklerinizi düzenleyin. diyelim ki “git demek kolay” baslikli bir yazınız var ve bu başlığı urlnizde göstereceksiniz şu şekilde olmalı. “git-demek-kolay” isterseniz sonuna .html koyarsınız.

3- İçerik ekleyin google bot sitenize geldiğin “töve bismİLLAH bune” deyip gözleri açılmalı.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top