Yeni siteler için seo Başlangıcı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Seo nedir adlı makalemizde seo hakkinda ipuçları ve kısa bir tanım yapmistik.


Yeni açılan web sitelerinde seo planlaması site sahiplerini ilgilendiren en kritik konulardan birisidir. Öncelikle sitenin etkili bir seo yapabilmesi ve yaptığı çalışmaların karşılığını alabilmek için hiçbir şarta bakılmaksızın mutlaka düzenli olarak içerik güncellemesi yapılmalıdır. Ayrıca yapılan içerik güncellemelerinin hit kazanması için aktif sosyal medya hesapları kullanılmalı ve içerikler bu hesaplardan tanıtılarak daha fazla kitleye ulaşım sağlamak birçok açıdan sitenize faydalı bir çalışma olacaktır.



Başlangıçta bu iki önemli kuralları yerine getirdikten sonra yapacağımız 3.adım ise Backlink Çalışmaları .



Backlink çalışmalarına başlarken izleyebileceğimiz bir kaç yol mevcut.



• İçerisinde bulunduğunuz sektör ile alakalı bir başka site kurarak bu siteyi paravan blog olarak kullanabilirsiniz. Birincil sitenizde paylaştığınız içerikleri burada da paylaşarak ana sitenizi destekleyerek harika bir seo başlangıcı yapabilirsiniz.

• İmkanınız varsa siteniz ile aynı tür paylaşımlar yapan eğer öyle bir şansınız yoksa yine benzer sitelerden tanıtım yazıları satın alarak doğal backlinkler elde edebilirsiniz.

• Rakip sitelerin backlinklerini analiz ederek aynı sitelere veya yakın sitelerden backlink alarak uzun soluklu bir seo çalışmalarına başlayabilirsiniz.

• Sitenizde yarışma düzenleyerek kullanıcıları paylaşıma teşvik edebilirsiniz böylece daha fazla ziyaretci kazanabilirsiniz.


Daha fazla bilgi icin ücretsiz seo derslerimize davetlisiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top