Öneri Yollara Hükmet İle Araç Al Yolcu Taşı Oyun Oyna Gerçek Para Kazan (1 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
26 Şubat 2017
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Kredi
0


Yollara Hükmet Nedir ?

Yollara Hükmet web tabanlı ve gerçek para kazandıran bir oyundur.Oyunda,yolcu hatlarınızla yolcu taşıyıp,yolculardan bilet toplarsınız.Topladığınız biletleri bozdurarak para kazanırsınız.Kazandığınız parayı istediğiniz zaman banka hesabınıza çekebilirsiniz. Üstelik para çekme alt limiti yok! Kayıt olduktan sonra referansını paylaşabilir ve senin referansın olan oyuncunun kazandığının %10'unu sen kazanırsın. Ve sonunda Yollara Hükmedersiniz.

Yatırımsız Para Kazanmak mı İstiyorsun, Hemde Oyun Oynayarak https://www.yollarahukmet.com/?ref=vethekimi#kayitol hemen üye ol fırsatı kaçırma... .!!!

Bonus sistemi vardır, depo sınırı yoktur…

Yollarahukmet.com 2017 yılında kurulan ve kullanıcılarına, internette oyun oynayarak gerçek para kazandırmayı amaçlayan ve kazandıran bir sanal bilet oyunudur. Bisikletten başlayıp gemilere uçaklara uzanan bir yoldur bizimkisi, hava yolu deniz yolu kara yolu sizinse yollara hükmeden de siz olursunuz. :) Amacımız; kullanıcılarımızın internette geçirdiği zamanı değerlendirip onlara gerçek kazançlar sağlamaktır. Sizde şu an bu yazıyı okuduğunuza göre, hemen oyunumuza kayıt olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.




HEPİNİZE HAYIRLI BOL KAZANÇLAR

Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : https://www.yollarahukmet.com/?ref=vethekimi#kayitol
Referansız Link : https://www.yollarahukmet.com
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top