Ücretsiz Ziyaretçi Defteri Scripti İndir (1 İzleyici)

Windows7

Üye
Katıldı
Mesajlar
149
Kredi
0
Ücretsiz Ziyaretçi Defteri Scripti İndir



PHP Tabanlı ExpeniaZD Ziyaretçi Scripti
Diğer ziyaretçi defterlerinden bıkmış olabilirsiniz. Devamlı olarak hata veren scriptleri unutun. Kolay kurulum ve basit kullanımıyla bir çok ziyaretçi bu scriptin hastası olmaktadır. Basit kullanımı ve sade olan ziyaretçi defteri scripti çok kullanışlıdır.

Gösterişli bir ziyaretçi defteri scripti olan bu script ise Php'dir. Kod bilgisi olan herkes güzelce kendine göre ayarlayabilir. Adınızı ve mail adresinizi girmeye izin veren bu script, orta halli bir güvenlik kodu sistemi vardır ve çalışmaktadır. Kurumsal ve kişisel olarak kullanabileceğiniz bu scripti her alanda kullanmanız mümkün.

Seo Ayarı Yapılabilen, Basit Kurulumlu Ziyaretçi Scripti
ExpeniaZD Ziyaretçi Defteri scripti olarak geçen bu scriptin kurulumu çok basittir. Hiç bir bilgiye gerek duymadan tüm dosyaları Ftp adresinize atın ve ayar dosyalarınızı şifre ve kullanıcı adı olmak üzere kendinize ait bir şekilde doldurun. Database oluşturup gerekli ayar dosyasına bunları ekleyin ve scriptinizi oluşturun ve açık dursun.

Seo ayarlarınızı ve seo tabanlı çalışmalarınızı kendi elinizden geldiğince yapmalısınız bu scriptte seo ayarları ve çalışması biraz daha pasif durumda kalmıştır.

İndirmek için; TIKLAYINIZ.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top