Anket Doldur Kazan En Güvenilir Siteler (1 İzleyici)

descarter

Üye
Katıldı
Mesajlar
100
Yaşadığın yer
Ankara
Kredi
0
Anket doldurarak büyük mevlalar kazanamazsınız ama harçlık niyetine para kazanabilirsinir şuan piyasada güvenilir çok anket sitesi var yeni bir eposta açarak 5-6 anket sitesine kayıt olursanızve sürekli takip ederseniz kazancınız büyük olur.

Anket Siteleri

Napolyon:En güvenilir anket sitelerinden biridir ilk kayıtta profil bilgilerinizi doldurarak 10 tl ile başlıyabilirsiniz hesabınızda 100 tl olunca hesap kartınıza aktarabilirsiniz.(anket fiyatları=0.5tl-4tl arası)
üyelik:
refli:http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=b409e0eb-863b-410a-adbf-4bbf87785217
refsiz:Napolyon kazandırır, izin verin siz de kazanın. Kampanya, çekiliş ve yarışmalara katılın özel fırsatları kaçırmayın. - Napolyon.com

Paidviewpoint:Anket sitesi dogru bilgi vermeniz adına bir traitscore adında bir güvenirlik politikası oluşturmuştur
Siteye hergün girdiginizde daha önceki verdiginiz bilgileri size bir anket biçiminde sorar 0.03$ verir ve yaklaşık 100 traitscore verir trait score 9000 olduktan sonra anketlerin normal fiyatınız alırsınız. (para çekme alt limiti=25$)
üyelik:
refsiz:Get Paid For Your Opinion - PaidViewpoint
refsiz:Get Paid For Your Opinion - PaidViewpoint

GlobalTestMarket:Global test market güvenilir anket sitelerinden biridir ve anket gönderme sıklıgı yüksek ve fiyalarda yüksektir
puanlarınızı paypal hesabına gönderebilirsiniz veya hediye çekine(teknosa.bimex.electroworld) dönüştürebilirsiniz .(para çekme alt limiti:10 euro)
üyelik:
refsiz:https://www.globaltestmarket.com/join.php

Toluna :Orta seviyeli bir anket sitesidir.Puanlarınız 10$-20$a veya hediyelere(Uzaktan kumandalı uçak Usb bellek)dönüştürebilirsiniz.
üyelik:
refli:https://tr.toluna.com/?redirectedId=67
refsiz:https://tr.toluna.com/

Mobrog:Güvenilir bir anket sitesidir anket gönderme sıklıgı azdır fakat fiyatlar euro olarak verilir ve fiyatlar yüksektir
(alt ödeme sınır 5 eurodur)
üyelik:refsiz:http://www.mobrog.com
 

EsCodeR

Üye
Katıldı
Mesajlar
13
Kredi
0
Teşekkürler.
 

Orhan

Üye
Katıldı
Mesajlar
8
Kredi
0
s.a kardeslerim bana bi ulaşın ya skype : orhan.araz45
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top