Artık Herkes Para Kazanabilecek! (1 İzleyici)

Anestezy

Üye
Katıldı
Mesajlar
88
Kredi
0
Merhabalar,

Direk ön bilgilendirme de bulunuyorum dostlar,

Video yükleme sistemi yani bir nevi youtube tarzı kazanç sistemi kurduk.

Şöyle ki ;

Yeni üyesiniz size ait 2 gb depolama alanı veriyoruz.

Bu depolama sistemine siz dilediğiniz videoları yüklüyebiliyorsunuz, izlenme sayınıza göre hesabınıza izlenme sayısı kadar belirli ücret ödeniyor.

Toplam kanal izlenmesi, 10.000 izlenme yakalayan üyeler direk olarak kazanç sistemine giriyor. Ve her izlenmeye 0.10 krs kazanıyor ( izlenmelerde kesinlikle hiç bir hit program veya bot tarzı araçlar çalışmamak ve engellenmektedir. ) Aksi araçlar tespit ediliyor ve eğer olur ki sistem bunu farketmemiş size ödeme yapılmış ise yaptırım uygulanmaktadır. Sitemize üye olan her kullanıcı kullanım şartlarımızı kabul etmiş ve her türlü hukuki süreç hakkına sahip olduğumuz ve de olduğunuzu kabul etmiş olursunuz.

Kanalınız toplam 10 bin izlenme almak zorundadır.

10 bin görüntülenmeden sonra para sistemi aktif olacaktır.

ÖDEMELER NASIL OLUYOR ?

Ödemeler şöyle ki ;

Her Ayın 7 sinde 00:00 da hesaplara direk olarak para aktarımı sağlanır. Hiç bir şekilde herhangi bir üyeyi yok sayım yapılmaz direk olarak otomatik ödeme güvencemiz ile hizmet verdiğimiz sponsor firmamız para aktarımını gercekleştirmektedir.

Parası ödenmeyen hesaplar kesinlikle hile hurda işine başvurduğu için direkt olarak engellenir ve hesab silinir zaten bilgisi e mail veya site bildiriminde size iletilr.

Abone Sayısı Kazanç Sistemine Dahil Mi ?

5 bin abone sayisina ulaştığınızda bizden 1500 tl lik bir çek kazanıyorsunuz.

Bu işte youtubeye kafa tutuyoruz demiyoruz sponsorlarımız saayesinde hem üyelerimiz kazansın hemde firmamiz diyerek bir proje başlattık.

SİZE VERİLEN DEPOLAMA ALANI DOLUNCA NE OLACAK ?

Sildiğiniz videolarda izlenme kaybedersiniz. Daha fazla video için depolama alanınızi arttırmalisiniz yani depolama alanı satın almalısınız sitede gayet uygun fiyatlarda depolama alanı paketlerimiz olacak. Henüz bir fiyat eklemiyoruz.

BUNUN DISINDA NE KONUDA HIZMETLER VERIYORUZ ?

İnstagram a yönelik paket satışlarimiz mevcut zaten burada sürekli olarak bilgilendirme yapmıştım

İnstagrama yönelik güzel bir bayilik paketleri sunacağız.

Bunun disinda hosting hizmetimizde mevcut bir çok ek gelir sistemi oluşturduk bunlardan birine inançla başlamak sizin elinizde tüm imkanları önünüze sunuyoruz.

Sistem her hafta pazar günleri 14:00 da sistem robotu tarafindan kontrol edilecek zararli paylasim *****grafik veya hile araçlarına başvurma vs işlemlerde.

Detaylı bilgi ve sistem hakkında görüsmek için özelden mesaj atabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top