BlueStacks App Player v0.9.20.5213 Full İndir (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,908
Yaş
39
Kredi
789
lnZJgWI.png

BlueStacks App Player ile android işletim sistemini emulatör gibi bilgisayarınıza kurup android ve tablette çalışan oyunları uygulamaları bilgisayarınızda oynamanızı kullanmanızı sağlar. Rootludur, problemsizdir. Google play kullanıp oyunları Google playden indirip kurabiliyorsunuz

Not: Programı ilk kurduğunuzda açılmazsa aşağıdaki işlemi yapın:
Programı kapat. Sistem tepsisindeki kısayolundan da “Quit” diyerek çıkış yap. Windows Görev Yöneticisinden “HD-Agent” ve “HD-LogrotatorService” işlemlerini sonlandır. Program Ekle/Kaldır’dan sadece, “BlueStacks App Player” kaldır “BlueStacks Notification Center” Kalsın ve, kurulumu setupdan tekrar yap. Yada programı kurarken iki seçenek gelir ikisini de seçmeyin sorunsuz çalışacaktır ve üstteki işlemi yapmaya gerek olmayacak o zaman.
Google Play hatası alırsanız şunları yapın düzelecektir..
Google play bağlanmama olayı bende de oldu çözdüm ama sorunu, çözümü size de yazayım. Hata kodu hata RPC:S-7:AEC-0 Google playden bir şey indirmeye çalışırken.
Çözüm: İlk önce bilgisayarın internet bağlantısı kapatın mutlaka yapın bunu
İkinci olarak:
Google Hesap Yöneticisi
Google Hizmetleri Çerçevesi
Google Play hizmetleri
Google Play Store
Google Talk
İndirme Yöneticisi
Market Güncelleyici
Üsttekileri Uygulamalar Tümü bölümüne girip önbellek ve verilerini temizleyin. Yeniden başlatın bluestacksı interneti açın çalışacak denenmiş ve sonuç alınmıştır.

http://turbobit.net/owfb97nbsobq/Bluestacks.v0.9.20.5213.Mod.rar.html
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top