Öneri Cüceler İle Cüce Al Altın Üret Oyun Oyna Para Kazan (2 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0


Cüceler.Com 2017 yılında kurulan ve internet üzerinden, iş yerinizde, evde ve mobilde oynayabileceğiniz bir cüce oyunudur. Oyunun amacı cüce alıp, altın üretmek ve ürettiğiniz altınları oyun içerisinde satarak gerçek paraya dönüştürmenizdir. Oyuna başlayan üyelerimize oyun para birimi olan 600 kredi hediye edilir. Bu kredi ile " Uykulu Cüce " alarak üretime başlayabilirsiniz. Daha fazla kazanmak için kredi satın alabilir ya da Referans bağlantınız ile arkadaşlarınızı oyuna davet ederek üye olan arkadaşlarınızın üretiminden %5 oranında arkadaşlarınızın bir kaybı olmadan yararlanabilirsiniz.

Yatırımsız Para Kazanmak mı İstiyorsun, Hemde Oyun Oynayarak https://cuceler.com/register.php?ref=91 hemen üye ol fırsatı kaçırma...!!!

Kredi nedir?
Kredi oyun içerisindeki para birimidir. Cüceleri kredi ile alabilirsiniz. Altın satışlarınızdan Kredi ve TL kazanabilir ya da yatırım yaparak Kredi satın alabilirsiniz.

Pazar nedir?
Pazar kısmından cüce satın alabilir ve üretilen altınları burada satabilirsiniz.

Para Çekme
Oyun bakiyeniz 15 TL'ye ulaştığınızda para çekme talebi oluşturabilirsiniz. Para çekme talepleriniz her hafta Salı günü sonuçlandırılır.

Referans Sistemi Nedir?
Referans Sistemi, arkadaşlarınız sayesinde daha hızlı gelişmeniz için gerekli olan bir sistemdir. Oyuna arkadaşlarınızı davet ederek, onların kazancından herhangi bir kayıp olmadan %5 oranında kazanç sağlayabilirsiniz. Referans linkinizi oyun içerisinde sol menüde referans sekmesinde bulabilirsiniz. Örneğin; (https://cuceler.com/register.php?ref=91 ) Bu linki sosyal platformlarda veya istediğiniz her yerde paylaşarak kazancınızı arttırabilirsiniz.

Ceza Sebepleri Nelerdir?
Multi (birden fazla) üyelik, bot kullanımı ve hile kullanımı kesinlikle yasaktır. Aksi durumda hesabınızın süresiz bir şekilde kapatılmasına sebep olacaktır.

Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : https://cuceler.com/register.php?ref=91
Referansız Link : https://cuceler.com
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top