Ciftlik.im Yeni Çiftlik Oyunu ... Para Çiftliğinin Aynı Scripti ... (1 İzleyici)

fexkomin

Üye
Katıldı
Mesajlar
24
Kredi
0
REFLİ LİNK

Refsiz Link


Çok basit, mağazadan bir tavuk satın aldığınızda 30 gün boyunca bu tavuğunuz hergün 1 tane olmak üzere yumurta verir. Hergün taze yumurtaları toplayıp Hesap sayfanızda sisteme satarak kasanızı parayla doldurursunuz. Hangi tavuktan ne kadar kazanç elde edeceğiniz aşağıdadır:
Tavuk
Bronz Tavuk
Gümüş Tavuk
Altın Tavuk
Aylık Ücreti ₺15.00 ₺20.00 ₺25.00 ₺30.00
Günlük Yumurta +1 Yumurta
+1 Bronz Yumurta
+1 Gümüş Yumurta
+1 Altın Yumurta
Yumurta Fiyatı ₺0.68 ₺0.95 ₺1.25 ₺1.58
Aylık Kazanç ₺20.4 ₺28.5 ₺37.5 ₺47.4
Yukarıdaki "Aylık Kazanç" miktarları tek bir tavuk üzerindendir. Tavuk sayınızı 20'ye kadar çıkartarak aylık kazancınızı arttırabilirsiniz.

BIR INEKLE NASIL PARA KAZANIRIM?

İneğinizi satın aldıktan sonra ömür boyu sizinle olur. İlk satın almanızdan sonra ineğiniz 10 gün boyunca size günde 1 şişe süt verecektir. Hesabınızdan "Süt Sağ" butonuna tıklayıp Ahıra giderek ineğinizden sağdığınız sütü toplayabilirsiniz. 10 günün sonunda ineğiniz süt vermeyi durdurur, aşağıdaki Süt Seçeneklerinden birine para yatırarak ineğinizden günde 3 şişe süte kadar süt almaya devam edersiniz. Süt Sağma Seçenekleri:
Seçenek 1 Seçenek 2 Seçenek 3 Seçenek 4
Süt Verilen Gün 30 Gün 30 Gün 30 Gün 10 Gün
Ücret ₺210.00 ₺420.00 ₺630.00 ₺75.00
Günlük Sağılan Süt 1 Şişe 2 Şişe 3 Şişe 1 Şişe
Günlük Kazanç ₺10 ₺20 ₺30 ₺10
Toplam Kazanç ₺300 ₺600 ₺900 ₺100
Not: İnek almak için Altın üye olmanız gerekmektedir. Bir inekle yatırdığınız parayı %42-%50 kar ile bir ayda geri kazanabilirsiniz.
Not: Her bir süt şişesi 10.00 TL değerindedir.
Not: Süt Sağma seçeneğinizi aldıktan sonra süresi dolmadan uzattığınız taktirde bir ayda yatırdığınız parayı %42 yerine %50 kar ile geri kazanabilirsiniz. Uzatma ücretleri yukarıdaki tablodadır.
MINIMUM PARA ÇEKME TUTARI NE KADAR?

Cüzdanınız 15.00 liraya ulaştığında ödeme çekebilirsiniz.

ÖDEMEM NE ZAMAN GELIR?

Ödemenizi en kısa süre içinde (Genel olarak 24 saat içinde) hesabınıza ayarlarınızdan kaydettiğiniz TRIBAN numarasına göndermiş olacağız. İstisnai durumlarda bu süre 48 saate çıkabilir.
NE KADAR REFERANS GETIREBILIRIM?

Sınırsız sayıda referans sahibi olabilirsiniz.

REFERANSLAR BANA NE KAZANDIRIR?

Referanslarınızın yumurta satışlarından yüzdelik komisyonlar alırsınız. Her üyelik çeşidi farklı oranlarda kazanç sağlamaktadır, Yükseltme sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Standart üyelerimiz getirdikleri referanslarının her yumurta satışından 0.05 TL kazanmaktadır, Bronz üyelerimiz referanslarının sattığı her yumurta için 0.10 TL, Gümüş üyelerimiz0.07 TL, Altın üyelerimiz 0.15 TL kazanmaktadır.
Ayrıca referanslarınızın sattığı her süt şişesinden de şu 0.50 TL kazanırsınız.

KAÇ HESAP AÇABILIRIM?

Her isme ait yalnızca 1 hesap açılabilir. Aksi durumlarda ilişiği tespit edilen tüm hesaplar süresiz olarak kapatılacaktır.

ROI NEDIR?

ROI, yatırdığınız paranın yüzde kaçı kadar ödeme alabileceğinizi gösteren bir oranlamadır, her üyelik çeşidi için ayrı oran var, yükseltme sayfasından üyelik çeşitleri için ROI oranlarını görebilirsiniz. Örnek olarak; altın üyeyseniz ROI oranınız %800'dür. Bunun anlamı, hesabınıza 200 lira yatırdıysanız bunun %800'ü olan 1600 liraya kadar ödeme çekebilirsiniz. 1600 lira ödeme çektikten sonra ROI limitiniz dolmuş olacaktır, tekrar para yatırarak bu oranınızı yükseltebilirsiniz. Tekrar 200 lira yatırarak tekrar 1600 liraya kadar ödeme almaya devam edebilirsiniz.

MAKSIMUM ÖDEME ÇEKME TUTARI VAR MI?

Yeni ve benzersiz bir konsept olarak yayında olduğumuzdan; herşeyin kontrolümüzde ve düzenli ilerlemesi adına başlangıç için her üyelik sistemine tek seferde çekebileceği maksimum ödeme limitleri koyduk. Bu limitler kısa süre içinde sistem tam anlamıyla oturduğunda yükseltilecektir. Limitler aşağıdaki gibidir;
Standart üyelerimiz 8 günde bir 50 TL;
Bronz üyelerimiz 7 günde bir 80 TL;
Gümüş üyelerimiz 6 günde bir 120 TL;
Altın üyelerimiz 5 günde bir 150 TL çekebilir. Artan para hesapta bekleyip sonraki ödeme döneminde çekilebilir.

KASA VE CÜZDAN NEDIR?

Cüzdan; site içinde harcayabileceğiniz, üyeliğinizi yükseltip hayvan satın alabileceğiniz bakiyeyi temsil eder. Hesabınıza deposit yaptığınızda Cüzdan bakiyenize yansır.
Kasa; topladığınız yumurta ve sütlerin satışından elde ettiğiniz bakiyeyi temsil eder. Bu bakiyeyi banka hesabınıza çekebilirsiniz. Ayrıca referanslarınızın süt ve yumurta satışlarından alacağınız komisyon ve referans yarışmalarında kazanacağınız ödüller de Kasa bakiyenize yansıtılır.
AKILLI ÖDEME SISTEMI NEDIR?

Akıllı Ödeme Sistemi; üyelerimizin kazançlarını garanti altına alabilmek adına geliştirilmiş olan, sistemde gelirin giderden fazla olduğu durumlarda, o günkü ödeme alabilecek üyelerin bakiyelerini birbirlerine göre oranlayan ve hiçbir üyesini mağdur etmemek adına geliri aşmadan üyeye ödeme olarak parasının bir kısmını veren ve kalan kısmını sonraki ödemeye saklayan özel geliştirilmiş bir sistemdir. Örneğin, gelirin gideri geçtiği bir gün sisteme 1.000 TL para gelmişken, herbiri 150 lira ödeme bekleyen 10 üyemiz olduğunu varsayalım. O gün için bu üyelerimizin herbirine 150 değil de 100 lira ödeme yapılır ve mevcut gelir aşılmamış ve sistem zarar görmemiş olur. Üyelerin hesaplarında kalan 50 liraları ise sonraki ödemelerde çekebilmesi adına bekletilir. Bu sistem sayesinde nadir oluşacak böyle durumlarda ödemelerin ve üyelerimizin kazançlarının garantiye alınması adına ödemeler oranlanarak ödenir, böylece sistem asla zarar etmeyeceğinden onlarca yıl sağlıklı bir şekilde üyelerine ödeme yapmaya devam edecektir.

REFLİ LİNK

Refsiz Link

 

hdserveriptv

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
19
Kredi
0
teşekkürler
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top