Duyuru Dragonbyte Kredileri Ve Market Sistemi (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
Forumumuzda market sistemini başlatmış bulunuyoruz. Bu bir sadakat puanı ve ödül sistemidir. Forumun aktifliğini arttırmayı ve forum içi dayanışmayı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Foruma giriş yapmak, konu açmak ve yorum yazmak gibi aktivitelerden kredi kazanabilirsiniz. Bu kredileri market bölümünde kullanabilirsiniz.


Market Kuralları​

  1. Market Sistemi para ile ürün satılan bir sistem değildir. Para ve ücret karşılığı verdiğiniz hizmetler için forumun ticaret bölümüne ilan açmalısınız. Bunun için lütfen market ve kredi sistemini kullanmayınız.
  2. Krediler para karşılığı satılamaz ya da satın alınamaz. Tespit edilmesi durumunda üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır.
  3. DragonByte kredileri forumumuzda sadakat ve ödül puanına eş değerdir. Sadece market bölümünde forum içi değiş-tokuşlarda kullanılabilir.
  4. DragonByte kredileri dijital ürün alımında ve forumdaki etkinliklere katılımda kullanılabilir. Forum üyelerinin fiziksel ürün satışı gibi işlemlerinde kullanılamaz.
  5. Forum kurallarını ihlal ettiği için uzaklaştırma alan üyelerin kredileri ceza süresi bitene kadar cüzdanında saklanır. Ancak ceza aldığı için hesabı kalıcı olarak silinen üyelerin kredileri de silinir. Lütfen forumu kullanmaya başlamadan önce kuralları okuyun ve spam yapmaktan kaçının.
  6. DragonByte kredileri ile para kazanılmaz. Freelance işler için forumun ilgili bölümünde ilan açabilirsiniz. Lütfen ücretli freelance işler için market sistemini kullanmayın. Ancak isterseniz forum üyelerine destek ya da etkileşim için kendi alanınızla ilgili hizmetleri markete koyabilirsiniz. Ama ticari kazanç elde etmeceğinizi kabul etmiş olursunuz.

DragonBye Kredileri İle Neler Yapabilirsiniz?​

Krediler karşılığında forum ödüllerini alabilirsiniz.

Markette forum üyeleri ile takas yapabilirsiniz.

Forumdaki diğer üyelere hediye gönderebilirsiniz.

Forum rozetleri almak için kullanabilirsiniz.

Sitenizin reklamını yapmak için kullanabilirsiniz.

Konularınızı öne çıkartmak için kullanabilirsiniz.

Premium üyelik almak ya da kilitli içerikleri açmak için kullanabilirsiniz.


Nasıl En Üst Seviyede Faydalanırsınız?​

  • Forumda aktifliğini koruyun. Günlük giriş yapmak ve konulara yorum yazmak daha fazla ödül kazanmanıza sebep olur.
  • Tüm üyelere karşı nazik ve destekleyici olun. Bu şekilde çok fazla beğeni, yorum ve kredi kazanırsınız. Türkmaxi web master forumunun temel amacı üyelerin birbirine yardım etmesidir.
  • Üyelerin sorularını yanıtlayın. Problemlerini çözmede yardımcı olun. Uzmanlığınızı diğer üyeler ile paylaşın.
  • Sohbet & Hobi& Oyun bölümlerinde etkinliklere katılabilirsiniz. İlginç konular açabilir. Diğer üyeler ile sohbet edebilirsiniz.
Bu market sisteminin forumumuzdaki deneyiminizi geliştireceğini ve olumlu etkileşimleri teşvik edeceğini umuyoruz. Bugün puan kazanmaya başlayın ve muhteşem ödüllerin kilidini açın!
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top