Drupal nasıl kullanılır? (1 İzleyici)

Turkral

Üye
Katıldı
Mesajlar
54
Kredi
0
Nasıl başlayabilirim? Bulabileceğim kaynaklar / kılavuzlar nerelerdedir?

Drupal Topluluğu'na hoşgeldiniz! Yeni kullanıcılar için başlamanın en iyi yolu Drupal El Kitabıdır. Bunun dışında da Türkiye Topluluğu olarak Türkçe kaynaklar üretiyor olacağız.

Drupal sunucusunun sistem gereksinimleri nelerdir?

Drupal'ın PHP üzerine kurulu sistem kaynakları üzerindeki yükü hafiftir. Tek kısıt veritabanıdır. Ayrıntılı sistem gereksinimlerini buradan öğrenebilirsiniz.

Drupal'ı nereden indirebilirim?

Tüm desteklenen sürümler buradan indirilebilir. Genelde, en son sürüm indirilir. Ancak bir sonraki yanıtı incelerseniz, sizin hangi sürüme gereksinim duyacağınızı öğrenme şansınız olacaktır.

Neden birden fazla Drupal sürümü var - 6.x, 7.x ...? Ben hangisini kullanmalıyım?

Size en kararlı ve güncel olan sürümü kullanmanızı öneririz.Bu sürüm her zaman Drupal Projesi sayfasından indirilebilir. Ancak, son sürümde sizin kullanmanız zorunlu olan özellikler bulunmuyorsa, çok işinize yarayacak bir eklentinin yeni sürümü henüz geliştirilmemişse, ya da yeni sürümün gelişmesi için bekleyecek zamanınız yoksa ve alt sürümün güvenlik güncellemeleri üretilmeye devam ediyorsa, en son sürüme yükseltme yapmaya gereksiniminiz yoktur. Daha çok bilgi için Sürüm Bilgisi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top