Feneriumdan Uzak Durun Arkadaşlar (1 İzleyici)

1sevda

Üye
Katıldı
Mesajlar
9
Yaşadığın yer
istanbul
Kredi
0
Şikayet Konusu Şirket: Fenerbahe Lisansl rnler Resmi nternet Sat Sitesi - www.fenerium.com.tr
İnternet Üzerinden Kesinlikle Alış Veriş Yapmayın.....
Arkadaşlar Geçen Hafta Kardeşimden Telefon Geldi Okulda Seçmelere Katılacakmış. Seçmeler İçin Benden Forma İstedi. Bizde Fenerliyiz Ya Girelim Feneriumdan Alış Veriş Yapalım dedik. Yapmaz Olaydım. Alışverişi Yaptım Toplam 191.50 Tl Tuttu Ödeme Şeceneklerine Baktım Finansbanktan Online Ödeme yok diye Havale Gectim Anında.
Alltada Ödeme gectiğime dair kanıt. Resimden de Görebilirsiniz Ödemeyi.

bir.jpg


Aradan 4 gun gecti Kargoyu bu arada surekli olarak takip ediyorum zamanında ulaşsın diye dua ediyorum. Kargo Van Merkezine Ulaştiği gibi Yurtiçi Kargo yu aradım durumu anlattım böyle böyle bu kargonun yetişmesi lazım dedim. Saolsunlar kargoyu 2 saat içinde eve teslim etmişler. Annem Aradı Kargo Gelmiş Ama 3 Parca Urun Yokmus 2 Parca Var dedi. Bende İyi Bakın Felan Dedim Annem Kargo Elimde Olanları Saydı. Feneriumu Aradım Durumu İzah ettim Kargo 2 Parça Gitmiş Bana dedikleri laf Şu Oldu Zaten Sizin Kargonuz 2 Parcaydı Bu Kadarda Ödeme Geçtiniz. Bana Dedikleri Fiyat 119,94 Tl. Hemen Banka Hesabıma Bakıp Feneriumu Aradım Cevap Vermediler Mesai Saati Dışında oldukları için. Sitelerine girdim Şipariş Formu Doldurmak İçin Orda da 3 Urun vardı ama Ucret 119,94 Tl Gozukuyordu. Şipariş Formu İle O resim ile çekip Yolladım. Buyrun O Resim Aşşagıda

1.bmp


2. Gun Gene Aradım Zor da olsa musteri temsilcisi ile görüştüm. Bana İnanmadıgını Gonderdiğim Dekontun Sahte olacagını zırvaladı durdu. Bankayı aradım Gerekli durumu bildirdim. Onlarda Allah Razı Olsun Enpara Müşteri Temsilcilerinden feneriuma bankadan ödeme geçildiğine dair faxı attılar.Gene Aradım Feneriumu Bu Sefer Hanımefendi dekontun Geldiğini Böyle bir şeyin olmasının imkansız oldugunu zırvaladı durdu.
Neyse Lafı Uzatmıyacam Ben Farkına Varmasaydım Annem yerine sevgilim Olsaydı soramasaydım. Fenerium 50 Tl yi Cebine İndirecekti.
Kardeşim Sayelerinde Okul Seçmelerine Katılamadı. Kargo Zamanında Gitti Ama Fenerium Akıllılık Yaptıgını zannetti ama kaybetti.
Bunun Manevi Zararını Acaba Fenerium Verebilir mi ? Arıyorum Hala Aynı Kelımeleri Zırvalıyorlar. İnsan Özür Diler Durumu Nasıl Telafi Ederiz Diye Söyler.

Beni Fenerıumdan Utandırdınız Bir Fenerli Olarak.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top