Ücretsiz Fmovies V3.0.3 Wordpress Film Teması (2 İzleyici)

  • Thread starter AzEr
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 116

AzEr

Üye
Katıldı
Mesajlar
9
Yaş
36
Kredi
96
ZZ-5.png


Wordpress Temasıdır zamanında kendim kurup kullanmıştım güzel tema

FMovies WordPress Teması

FMovies WordPress Tema Klonu, popüler FMovies sitesinin tasarımına dayanmaktadır.

Belki de değerli bir rakip yaratmalı ve en büyük site olmalısınız? O zaman başlayalım!

Özellikler

Bootstrap 4.5 kitaplığıyla oluşturulmuş, mobil uyumlu, basit, hızlı, hafif ve işlevsel bir şablon ve Flixhq , FMovies, Himovies, 123movies, Moviestars vb. gibi bir film, dizi ve anime veritabanı oluşturmanıza olanak tanır.

Yerel WordPress

En yeni önyükleme kitaplıklarıyla oluşturulmuş temiz ve düzenli tasarıma sahip, ekstra güçlü, keskin ve çeşitli yerel WordPress teması.

Geçerli Kod

Sağlam ve deneyimli kodlama, kullanılan en iyi uygulamalar, iyi test edilmiş! Güvenli ve emniyetli bir ürün alacaksınız.

Tamamen Duyarlı

Bu tema telefonda, bilgisayarda, tablette ve konsolda harika görünüyor, bu yüzden endişelenmenize gerek yok.

Seo Optimize Edilmiş

FMovies WordPress Teması, en iyi uygulamalar ve SEO göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Tema, Google sıralamanızı yükseltmek için Yoast SEO gibi eklentilerle tamamen uyumludur!

Tarayıcı Uyumluluğu

Bu tema tüm önemli tarayıcıları destekler ve Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera ve Microsoft Edge'de aynı şekilde davranır.

Optimize Edilmiş Hız

Ziyaretçilerinize iyi bir deneyim yaşatmak için tema, diğer film ve dizi temalarından daha iyi bir hızda optimize edildi.

Admin Paneli

Zengin tema seçenekleri ile sitenizi ihtiyacınıza göre özelleştirebilirsiniz, temaya yerleşik güçlü yönetici paneli ile istediğiniz kadar ayarı değiştirebilir ve değiştirebilirsiniz.

Çevrilebilir

Temanın çeviri fonksiyonu sayesinde temayı saniyeler içinde dünyadaki herhangi bir dile çevirebilirsiniz.

Filtre modülü

Ayrıca türe, yıla, ülkeye, dile, türe ve daha fazlasına göre sıralama gibi özellikleri de kullanıma sunduk…

Ajax Raporu video modülü

Ziyaretçilerinizin bozuk veya eksik videoları bildirmelerini sağlayın!

Kullanıcı favorisi

Kullanıcılar kayıt olmadan filmleri ve TV şovlarını favorilerine ekleyebilirler.

Gelişmiş AJAX Canlı Arama

Gelişmiş önbellekleme teknolojisi ve poster görüntüsü önbelleğe alma ile filmlerde, dizilerde, aktörlerde, yönetmenlerde ve daha fazlasında arama yapın.

Filmleri, dizileri ve animeleri toplu içe aktarma

FMovies WordPress Teması, temaya dahil edilen yeni yerleşik premium içe aktarma eklentisine sahiptir; filmleri ve seroları en büyük çevrimiçi film veritabanından, tek bir tıklamayla, kredi sistemi olmadan, herhangi bir sunucuya bağlantı olmadan (örneğin dbmvs gibi) anında içe aktarabilirsiniz. ), istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar, sonsuza kadar.

Tek tıklamayla veri oluşturucu

Filmleri, dizileri manuel olarak eklemek istiyorsanız, bunları tek bir fare tıklamasıyla oluşturabilirsiniz! Hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmayacak, sadece filmin IMDb kimliğini veya TV şovunun TMDb kimliğini girin; gönderiler bir saniye içinde otomatik olarak oluşturulacaktır.

Otomatik yerleştirme

Binlerce filmi ve TV şovunu birden fazla sunucuya otomatik olarak yerleştirin. Ziyaretçilerinizin popüler video akışı sunucuları arasından seçim yapmasına olanak tanır.
Otomatik yerleştirme modülü sayesinde artık film yükleme veya bağlantı arama işleriyle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.
Birden fazla altyazı ve dile sahip birden fazla sunucudan, mümkün olan en iyi kaliteye sahip, yeni ve çalışan videolar sağlayın.

Yönetici Mesajı TMDB ajax arama Film ve TV Programı oluşturucu (YENİ!)

Yeni TMDB ajax arama oluşturucuyu kullanarak filmleri ve TV dizilerini doğrudan yazı düzenleyiciden arayın ve otomatik olarak oluşturun; bu bir saniyeden kısa sürer, filmin veya TV dizisinin başlığını yazıp sonuca tıklamanız yeterlidir.

Manuel anahtar modülü (YENİ!)

Bireysel gönderiler için otomatik yerleştirmeyi mi kullanacağınızı yoksa manuel modu etkinleştirip video bağlantılarınızı mı ekleyeceğinizi seçin.

9 farklı CSS renk stili (YENİ!)

Mevcut 9 renk arasından seçim yaparak tema rengini değiştirebilir, css kodunda herhangi bir değişiklik yapmadan sadece yönetici panelinden temanın rengini seçip en beğendiğiniz seçeneği tek tıklamayla seçebilir ve temanızı benzersiz ve farklı hale getirebilirsiniz. diğerlerinden.

Ana sayfadaki en yeni filmler & diziler bölümü (YENİ!)

Bu yeni seçenek ile ana sayfada görüntülenmesini istediğiniz bölümleri doğrudan yönetim panelinden tek tıkla etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Sahte Oynatma/İndirme düğmeleri reklamı (YENİ!)

Bu yeni seçenek ile modülün her gönderiye sahte butonlar eklemesini sağlayabilir ve reklamvereniniz ile para kazanabilirsiniz, bunu yapmak çok basittir.

Minimal ve duyarlı bir düzene sahip yeni yorum formu (YENİ!)

9 farklı renkte minimal ve duyarlı bir düzen ile varsayılan wordpress yorum formunu etkinleştirmeyi veya devre dışı bırakmayı seçin veya disqus yorumlarını doğrudan yönetici panelinden kullanın.

İstediğiniz sunucuları etkinleştirin veya devre dışı bırakın (YENİ!)

Bu yeni seçenek ile otomatik yerleştirme sunucularını devre dışı bırakabilir veya etkinleştirebilir, hangilerini kullanmak istediğinizi seçebilir, ayrıca herhangi bir koda dokunmadan istediğiniz gibi yeniden adlandırabilir, bunu yönetim panelinden saniyeler içinde yapabilirsiniz.


Demo

Temayı indir
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top