usta Zara Devlet Hastanesi | www.zaradh.saglik.gov.tr adresinde alt tarafta bağlantılar var yeni logoyu ekledim fakat çok ta belirgin olmadı daha okunaklı bişeyler olabilir miŞimdi hazır hocam kusura bakmayın telden arkadaşla konuşuyordum.
![]()
usta Zara Devlet Hastanesi | www.zaradh.saglik.gov.tr adresinde alt tarafta bağlantılar var yeni logoyu ekledim fakat çok ta belirgin olmadı daha okunaklı bişeyler olabilir miŞimdi hazır hocam kusura bakmayın telden arkadaşla konuşuyordum.
![]()
Buyrun;usta Zara Devlet Hastanesi | www.zaradh.saglik.gov.tr adresinde alt tarafta bağlantılar var yeni logoyu ekledim fakat çok ta belirgin olmadı daha okunaklı bişeyler olabilir mi
usta ZARA olacakBuyrun;
![]()
usta ZARA olacak
Zara zaten telefonla konuşuyorum hala![]()
![]()
biraz büyük olmuş sitenin düzenini bozduDüzelttim kusura bakmayım telefonla konuşuyordum
![]()
böyle olabilir miHerkese ücretsiz logo yapıyorum arkadaşlar.Bu Turkmaxi.org ilk etkinliği ilerliyen zamanlarda domain çekilişide yapacağım bizzat kendim.
Altaki formu doldurup yorum olarak atınız.
PHP:Başlık: Slogan: Boyut : İcon Varsa İcon'unuzu Olmassada Ben Tasarlıycam: - Begen Konuyu Yorumunu At.
Örnek Tasarımlar;
![]()
Buyrun;böyle olabilir mi
turkmaxi nin yerin de e eğitim yazarsa ii olur
Berkay eline sağlık abim. Ancak logonun sağ altında yazan, SoyalMarketse, SosyalMarkets olacak. Sonundaki "e" yok yani. . .
Tekrar teşekkür ederim. .
Başlık: vBarsiv.Org
Slogan: Türkçe vBulletin Destek Forumu
Boyut : Farketmez ne büyük nede küçük olsun
İcon Varsa İcon'unuzu Olmassada Ben Tasarlıycam:
Başlık: vBarsiv.Org
Slogan: Türkçe vBulletin Destek Forumu
Boyut : Farketmez ne büyük nede küçük olsun
İcon Varsa İcon'unuzu Olmassada Ben Tasarlıycam: