LG G3 mini Hakkında İlk Bilgiler Geldi (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Telefon üreticilerinin amiral gemisi modellerin mini versiyonlarına piyasaya sunması artık geleneksel bir hal aldı. Şu ana dek One M8′in mini modeli One mini 2 resmiyet kazanırken, Galaxy S5 mini cephesinden ise şu ana dek birçok sızıntı gün yüzüne çıkmış durumda.
Mini furyasına geçtiğimiz yıl LG G2 mini ile dahil olan LG görünüşe bakılırsa çiçeği burnunda amiral gemisi G3′ün de mini versiyonu için kolları sıvamış görünüyor. Hindistan’ın resmi ithalat ve ihracat sitesi Zauba’nın veritabanında görülen LGD722 model numaralı cihazın LG G3 olduğu belirtilirken, telefona ilişkin bazı özelliklerin de sıralandığını görüyoruz. LG G3 mini’nin yakın zamanda tanıtılması bekleniyor, zira telefon test ve değerlendirme süreci için Hindistan’a gönderilmiş durumda.

LG G3 mini’de yer alacak bazı özellikler ise şu şekilde; LG ikinci nesil mini akıllı telefonda 4.5-inç büyüklüğünde bir ekrana yer verecek. G2 mini’de qHD (540 x 960p) çözünürlüklü ekrana yer verecek eleştirilerin hedefinde olan Güney Koreli tüketici bu defa ekran çözünürlük seviyesini HD çözünürlüğe yükseltecek.

LG G3 mini’nin işlemci birimini 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 oluşturacak. Grafik biriminde ise Adreno 305 yer alacak. 8GB dahili depolamanın yer aldığı telefon abisi gibi hafıza kart desteği sunacak ve yüksek olasılıkla çıkarılabilir kapak yapısına sahip olacak. 5MP çözünürlüklü ana kamera ve 2.100mAh kapasiteli pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak. LG G2 mini’nin 8MP çözünürlükte bir kameraya sahip olduğu hesaba katıldığında LG G3 mini’de 5MP çözünürlüklü bir kamera kafaları karıştırmadı değil. Yine aynı şekilde pil tarafında da bir düşüş söz konusu. Yazılım tarafında ise telefona Android 4.4 ve yeni nesil Optimus arayüzü eşlik edecek.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top