Microsoft’un Popüler Servisi Skype Güncellendi (2 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Microsoft’un popüler servisi skype’in yeni sürümü 18.05.2014 tarihinde yani dün yayınlandı. Microsoft kullanıcılarına pratik ve daha moderin bir arayüz sunmak için skype servisini dün güncelledi. Skype kullanıcılarından bazılarında gün içerisinde zaman zaman mavi ekran ile karşılaşırken bunun nedeni kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

skype

Microsoft’un dün skype üzerinde yeni güncelleme yapmasıyla kullanıcılar zaman zaman mavi ekran hatasıyla karşılaşmışlardı. Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemleri dahil olmak üzere desteklenen bütün işletim sistemleri üzerinde kullanıcılarında daha kullanışlı ve daha stabil bir skype deneyimi yaşatacak bu güncellemeyi yayınladı.


Microsoft’un modern arayüzü dışında yazılımda güncellenen, değiştirilen her hangi bir bölüm bulunmayıp daha önceden olduğu gibi iletişim ; sesli,görüntülü ve yazılı mesajlaşma seçenekleri ve diğer tüm seçenekleri güncelleme ile değişmiş bir durumda değildir, hepsi eskisi gibi aynı şekilde kullanılmaktadır. Microsoft güncelleme ile değişiklik hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top