Satış NettaCompany.Com.TR > ● WordPress'e Özel Uyarlanmış WP Hosting ● Aylık 1,98₺'den Başl (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
22
Kredi
15




aXRRzd.png


CPU Kesin Çözüm
WordPress kullanıcılarının muzdarip olduğu konuların başında gelen CPU sorununa NettaCompany Hosting Paketleri ile çözüm getiriyoruz. Sizlerde CPU sorununuza NettaCompany ile kesin çözüm bulabilirsiniz.

Tüm Eklentilere Uygun
Sitenizde kullanmak istediğiniz tüm eklentiler NettaCompany tarafından sunulan WordPress Hosting Paketleri ile sağlıklı bir şekilde çalışacak, dilediğiniz eklentileri kullanabileceksiniz.

Güvenlik
Tarafımızdan özel olarak sağlanan eklentiler ile WordPress hosting paketinizin güvenliğinden emin olabilirsiniz. WordPress Hosting hizmeti ile birlikte dilerseniz SEO Danışmanlık paketi de satın alabilirsiniz.

İonCube Desteği
NettaCompany İonCube desteği ile hosting paketinizde ve sitenizde dilediğiniz lisanslı temayı kullanabilir, sorun yaşamadan sitenizin yayınına devam edebilirsiniz.

Kolay Kurulum
Hosting paketinizi ile bitlikte sağlanan ücretsiz C Panel hizmetimiz sayesinde WordPress ve Dünyanın en çok kullanılan scriptlerini tek tuş ile kurabilir, dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Sorunsuz Yedekleme ?
Verileriniz her hafta düzenli olarak yedeklenir, veri kayıplarının önüne geçilir. Bu sayede taşıma işlemlerinde veya ani kapanlarda oluşacak sorunları ortadan kaldırır.

Özel WordPress Desteği
WordPress kullanıcılarına özel olarak sunulan teknik destek hizmetimizden 7 gün 24 saat ücretsiz olarak faydalanabilir, hosting paketinizle ilgili tüm sorunlarda limitsiz destek alabilirsiniz.

Evet 48 Core CPU
Tüm CPU'Lar, 48 Core üzerinden verilmiştir !

www.nettacompany.com.tr
info@nettacompany.com.tr
0850 532 5 260
Skype : nettacompany
Ihlamurkuyu Mahellesi, Huzur Sokak, NO : 7/1, 34771 Ümraniye/İstanbul
Faaliyet Belgesi : Sorgula.
Marka Tescil : Sorgula.
Vergi Levhası Ticari Sicil No : 736741 - İstanbul


5YzDyA.png


 

Bu konuyı kimler okuyor

Top