PHP Mega Dosya Upload Scripti (1 İzleyici)

Windows7

Üye
Katıldı
Mesajlar
149
Kredi
0
PHP Mega Dosya Upload Scripti



Ücretsiz Upload Scripti
Bilindiği üzere upload ve download işini ticarete döken çok kişi mevcuttur. Belirli dosyaları yükleyerek, indirilmesini sağlayan kişiler indirildiği kadar bir miktar ücret almaktadırlar. Bu yüzden gelir kaynakları olan scriptleri kendi sitenize koyarak hem upload yapanlar hemde siz kazanabilirsiniz.

Bu yüzden sizlere; Mega Dosya Upload Scriptinisunacağız. Hem de Php, evet yanlış görmediniz Php. Bir upload sitesinde olması gereken ve görüp göreceğiniz tüm işlev ve özellikler mevcuttur.

Mega Upload Scripti Özellikleri
Tam ziyaretçilerin istediği gibi dizayn edilmiş. Üyelik özelliğinden tutup, premium özelliğine kadar bir çok aktif özelliği mevcuttur.

Ek olarak seo ayarları da tam yerinde yapılmıştır. Ancak kendi sitenize kendiniz seo ayarları ve çalışmaları yaparsanız daha kaliteli ve olumlu sonuç alabilirsiniz.

Dil Seçenekleri ve Kodlama, İndirme
6 dil seçeneği bulunan scriptin özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Dosya upload haricinde"Flash Upload, Ftp ve Url Upload" gibi özellikleri de mevcuttur. Bayağı iş görecek bir scriptten bahsediyoruz.

Php bilginiz ve diğer kod bilginiz varsa siteyi kendinize göre düzenleye bilir ve dizayn edebilirsiniz. Örneğin; renk kodlarını, grafiklerini değiştirerek ve yazılarını değiştirerek ziyaretçilere daha da fazla sevdirebilirsiniz.

İndirme linki; TIKLAYINIZ.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top