Öneri Psikopati - Kitap İncelemesi (1 İzleyici)

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
Psikopati heyecanlı ve okuyanı yerinden kesecek bir kitap arayanlar için ideal denilebilir. Baştan sona çok heyecanlı şekilde ilerliyor. Bir çok kişi kitabın sürükleyiciliğinden memnun olacaktır. Romantizm ve korku öğelerinin bir araya gelmesiyle kesinlikle etkileyiciyi bir eser ortaya çıkmış. Ancak bazı yerlerinde rahatsız edici öğelere rastlayabiliyorsunuz. Sayıları az olmakla birlikte kitapta bu tarz kısımlar var.

Psikopati Konusu

Valerie Hart, ciddileşen ilişkisine odaklanmaya çalışırken yeni bir cinayet sebebiyle bir sarmalın içine çekilir. Yeni cinayetler yıllar önce tutukladığı tehlikeli bir suçluyla bağlantılıdır. Katherine Glass şu an ceza evinde yatmaktadır ve Valerie'nin yeni cinayetler hakkında bilgi almak için onunla konuşması gerekmektedir.

Büyüleyici ve karizmatik Katherine Glass herkesi etki altına almasıyla meşhurdur. Herhangi bir zihinsel savaşta onun manipülasyonları ile baş etmek imkansıza yakındır. Şimdi hücresinde ölümü bekleyen seri katil Valerie, diğer polislere yardım edebilir mi? Yoksa onun gizli planlarına alet olmaktan kaçınmak mı gerekiyor? Katherine herhangi bir pişmanlık hissetmeyen bir karakterdir. Ve şimdi Valerie ile tekrardan bir sinir savaşı bir için araya gelirler.

Valerie kendi gibi polis olan Nick ile bir aşk ilişkisi yaşamaktadır. Tutkulu aşkları onların en büyük gücüdür. Ama Katherine onların aralarına girmeyi amaçlarken bu aşk sınanacaktır. Katherine'in kendi ruh eşi de isimsiz bir katil olan eski ortağıdır. Aşkın karanlık yüzü de oldukça yıkıcı olabilir. Kendi sadistik güdülerine sahip bir partner bulduğunda suç işlemek çok daha kolaydır. Bu iki aşkın çarpışması git gide tehlikeli bir hal almaktadır.

Psikopati Türü

Psikopati iki çiftin de aşkının sınanması üzerine bir kitap olarak hem romantik hem korkutucu denilebilir. Okuyucuyu kesinlikle kendine çekiyor. Polisiye severlere hitap eden ama kendine özgü bir tadı var. Saul Black acımasız ama etkileyici bir kitap yazmış.

Romantizm kısmına gelirsek hem aydınlık hem de karanlık birer ilişki içeriyor. İyi insanlar kadar kötü insanlarda ruh eşlerini bulabilirler. Kötü insanlar bir partner bulduğunda işler kolayca kontrolden çıkabilir. Karanlık yanınızı yaşamak için bir ilişkiden daha iyi ne olabilir. Elit ve karanlık katil çiftler her zaman etkileyici olmuştur.
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,908
Yaş
39
Kredi
789
Ayni zamanda Katherine Glass işlenen cinayetleri bilen tek kişidir. Kitap icin teşekkürler güzel bir polisiye
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top