Öneri Sanal Tren İle Tren Al Gar Kur Oyun Oyna Gerçek Para Kazan (1 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
26 Şubat 2017
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Kredi
0



Sanaltren,aracılığı sayesinde oyun oynayarak kullanıcılarına para kazandıran ve kısa zamanda gelişen güvenli bir sanal oyun platformudur.

Hemen üye ol SanalTren - fırsatı kaçırma…

Dilediğiniz trenleri satın alarak kendi tercihinize uygun bir pazar yaratabilir ve artık burada güvende olan trenlerinizi gün içerisinde size sağladıkları üretimlerini toplayıp satarak kazanmaya başlayabilirsiniz!

Her geçen gün sağladığı imkanlar eşiğinde daha fazla kullanıcıyı bünyesinde barındırabilen ve kendini sürekli olarak geliştiren bu sanal platform sayesinde sizde hemen ücretsiz üyelik ile aramıza katılarak keyifli vakit geçirmenizi sağlayıp,eğlencenizi kolaylıkla fırsata dönüştürebilme imkanını yakalayabilirsiniz.


ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATIYLA ANINDA KAZANMAYA BAŞLAYIN!

Oyun üyeliği tamamıyla ücretsiz olmakla birlikte içeriğinde diğer benzer sistemlerde yer alan DEPO SINIRI,ÖDEME PUANI gibi kısıtlamalar mevcut değildir.Üstelik sisteme giriş yapan her kullanıcıyı,onları karşılayacak olan SÜRPRİZ HEDİYELER BEKLİYOR!


TREN ALARAK GÜNLÜK ÜRETİMİNİZİ ARTTIRIN!

TrenShop'ta yer alan ve farklı saatlik üretim puanlarına sahip olan trenlerden tercihine uygun olanları satın alabilir ve günlük üretimini arttırarak kazancını yükseltebilirsin.TrenPazar'da sahip olunan Tren üretimleri kullanıcılara TrenPara ve TrenCoin olarak dönüş yapmaktadır.Biriken TrenCoin miktarın ile yeni trenler satın alabilir ve TrenPara kazançlarını da gerçek gelire dönüştürebilirsin.


ETKİNLİKLER VE GÜNLÜK BONUSLAR SAYESİNDE GELİŞİMİNİZİ HIZLANDIRIN!

Her hafta gerçekleştirilen etkinlikleri ve gün içerisinde sana belirli zaman aralıklarıyla sunulan bonusları takip ederek gelişimini kolay yoldan hızlandırabilme fırsatını yakala!


PARANIZI ANINDA ÇEKİN!

Oyun için birikimlerinizi dilediğiniz an hızlı ve zahmetsiz bir şekilde talep edebilirsiniz.Tüm ödemeleriniz anlık olarak PaPara hesabınıza gönderilir.


Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : SanalTren -
Referansız Link : SanalTren -
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top