İpucu Seo Uyumlu E-Ticaret Paketi Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
763
İnternet ağı üzerinde ürünlerini kitlelere tanıtabilmek için kurumların ve şirketlerin çeşitli e-ticaret paketi satan firmalara ihtiyacı vardır. Ancak internet sitesinde kullanılacak e-ticaret paketinin internet sitesinin resim ve diğer görsel ekipmanlarını depolama alanının yanı sıra e-mail adresi kullanılabilirliği gibi daha pek çok konuda incelenmesi gerekmektedir.

Seo uyumlu e-ticaret paketi satın alırken dikkat etmeniz gerekenler:

Disk alanı: internet sitesinde barındırılan resim, video gibi dosyaların depolandığı disk alanının boyutunu ifade etmektedir. Çoğu e-ticaret firması, disk alanı için sınırsız kullanım hizmeti sunmaktadır.

Trafik alanı/bant genişliği: internet sitesinden yıllık veya aylık olarak ne kadar veri alınabileceğini ifade eden trafik alanı/bant genişliğinin yüksek hit alan bir web sitesi için yüksek değerlerde olması kesintisiz yayınlar için çok önemlidir.

E-posta: özellikle kurumsal firmaların çalışanlarına ait e-posta adresi tanımlayabilmesi açısından çok önemlidir. Bu nedenle e-ticaret paketinin ne kadar e-postaya izin verdiğini iyi bilmek gerekir.

Ürün ve kategori yönetimi: şirketlerin e-ticaret sitesi kullanım amaçlarının başında ürün ve hizmetlerini müşterilerine daha iyi tanıtmak olacağından ne kadar fazla ürün tanıtabildiği konusu oldukça büyük önem arz etmektedir. bu nedenle e-ticaret paketi satın alırken ürün/kategori yönetimi konusunda kısıtlama yapmayan paketleri tercih etmek gerecektir.

Ayrıca internet sitelerine uygulanan arama motoru optimasyonu kuralları, e-ticaret paketlerine de uygulanarak paketi kullanan sitesin seo çalışmaları hazırlanmaktadır. Ancak düşük fiyatlı paketlerde seo optimasyonu yapılmamaktadır.
 

La donna

sendlistdigital.com
Admin
Katıldı
Mesajlar
143
Yaş
31
Kredi
440
Veri güvenliğinin de önemli olduğunu düşünüyorum.
 

dolphingde

Üye
Katıldı
Mesajlar
7
Yaş
21
Kredi
33
güzel konu teşekkürler
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top