Öneri Taksiweb İle Taksi Al Puan Topla Oyun Ouna Para Kazan (1 İzleyici)

vethekimi

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0


TaksiWeb İle Araçlarınızı Alın, Garajınızı Geliştirin, Hem Eğlenin Hemde Gerçek Para Kazanın.

Yatırımsız Para Kazanmak mı İstiyorsun, Hemde Oyun Oynayarak https://taksiweb.com/?ref=3913 hemen üye ol fırsatı kaçırma...!!!

1. İlk olarak "Araç Satın Al"a gidin ve istediğiniz aracı satın alın Siteye üye olduğunuzda site size 500Tiko vermektedir. Bu 500 Tikoya bir adet Motor satın alarak kazanmaya başlıyorsunuz. Her araç kendine göre belli bir miktar altın üretmektedir.
Bu üretilen altınları Tikoya çevirerek ve bu Tikoları da TL bakiyesine çevirerek para kazanılabiliyor.

2. Eğer aracı alacak paranız yoksa "Tiko Al" sayfasından istediğiniz kadar Tiko satın alabilirsiniz

3. Garajınızdaki araçlar hiç durmadan sizin için altın üretecektir. Deponuz dolması gibi bir durum yoktur. Bu altınları "Altınları Sat" sayfasından satabilirsiniz.

4. Her başarılı satışta (100 Altın = 1 Tiko olacak şekilde) Tiko kazanacaksınız. Gelen Tikoları biriktirip yeni araçlar satın alabilir ve daha hızlı kazanabilirsiniz. Ayrıca Biriken TL lerinizi ödeme eşiğine gelince çekebilirsiniz. (Tikolarınızdan dönüştürmelisiniz ve 5000 Tiko = 1 TL'dir)

5. Hergün en fazla satışı yapan ilk 3 şoföre Tiko ödülü verilir. "Ödüllü Sıralama" sayfasından skorları takip edebilirsiniz.

6. Ayrıca sınırsızca "Çekiliş" sayfasındaki çekilişe katılabilir ve yüksek ödüller kazanabilirsiniz.

Ne kadar kar elde ederim ?

Sizin aldığınız araç sayısına göre ve sitede aktif oluşunuza göre değişen bir durumdur. Eğer LÜX gibi yüksek üretime sahip araçlar alıp cok aktif olursanız büyük kazançlar sağlarsınız.
Yatırım yapmadan kazanmanız için öneriler;

- 2 saatlik ve günlük bonusları kaçırmayın!
- Bol bol kendinize referans bulun.Her referansınızın sattığı altınlardan size hediye gelmektedir.
- Etkinliklere katılın.

Türk Lirası Nasıl Kazanırım?
Araç alıp ürettiğiniz altınlardan kazandığınız TİKO'yu TL'ye çevirerek para kazanabilirsiniz. 100 Altın = 1 TİKO >>> 5000 TİKO = 1 TL

Depo, Ödeme puanı varmı?
Hayır sitede depo ve ödeme puanı yok. İstediğiniz zaman girip biriken altınlarınızı satabilirsiniz. Sadece 15 (onbeş) gün içinde hiç giriş yapmazsanız sistem otomatik olarak hesabınızı sıfırlar.

Ödemeleri nasıl alırım?
Ödemelerinizi en az 15 TL bakiyeniz olduğunda sitemizde bulunan Banka kısmından talepte bulunarak alabilirsiniz ve ödemeler 2 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılır.

Nasıl TİKO satın alırım?
Tiko al sayfasında Tiko fiyatları mevcuttur. Almak istediğini Tiko miktarının TL karşılığını Banka Havale/EFT, Papara, İninal ve Payeer üzerinden gönderip Tiko Al sayfasındaki ilgili miktarın karşısındaki Satın Al butonuna basarak açılan sayfadan hangi yolla ödeme yaptıysanız onun altındaki ÖDEME BİLDİR butonuna basın.

Ödeme yaptım. Ne zaman onaylanır, TİKO'larım hesabıma nasıl yüklenir?
Ödeme yaptığınızda genellikler 5-30 dakika arasında bir kontrol edilerek ilgili ödeme gelmişse onay verilir. Onay verilen ödemelerde TİKO AL sayfasında KOD BOZDUR alanında bir kod belirir ve GÖNDER butonuna bastığınızda Tikonuz hesabınıza otomatik olarak yüklenir.

Bu kadar emeğe referansımla üye olursanız sevinirim. Sağlıcakla Kalın…

Referanslı Link : https://taksiweb.com/?ref=3913
Referansız Link : https://taksiweb.com
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top