Toplist Scripti İndir PHP Download Arşiv (1 İzleyici)

Windows7

Üye
Katıldı
Mesajlar
149
Kredi
0






PHPScriptlerim.com‘un yapmış olduğu bir diğer script olan Toplist Scripti‘dir. Bu scripti sitenize kurduğunuzda kullanıcılarınız sitelerini ekleyerek backlink alabilirler.





Özellikleri1. Sayfa Yönetimi2. Arama Sayfası3. Üye Sistemi4. Admin Paneli


Kurulum


İndirdiğiniz dosyaları rar’dan çıkartıp siteniz’e ftp yoluyla bağlanarak dosyaları www(linux, cpanel), httpdocs(windows, plesk) klasörünün içine atıyoruz. (SQL dosyası hariç) Upload işlemini tamamlandıktan sonra sitenizin cpanel, plesk paneline bağlanıp veritabanı oluşturuyoruz. (nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız lütfen google’dan araştırın.)


Veritabanımızı oluşturduktan sonra oluşturduğumuz veritabanının phpMyAdmin’nine (veritabanı yönetim paneli) giriş yapıyoruz. İndirdiğiniz dosyalar arasında veritabani.sql.gz adında ki dosyayı veritabanı yönetim panelinde üst menü de bulunan İçe Aktar işlemini kullanarak dosyayı seçip diğer görünen seçenekler de bir değişiklik yapmadan hemen altında ki butona basarak veritabanı tablolarımızı oluşturuyoruz. En son işlemimiz ise dosyaların içinde bulunan config.php adlı dosyayı not defteri veya benzeri programlardan biriyle açıyoruz. (dosya içinde neyin nereye yazılması gerektiği açıklama satırlarıyla belirtilmiştir.)Dosyamızı kaydettikten sonra tekrar ftp’den değişiklik yaptığımız dosyamızı upload ediyoruz.


Tebrikler sorunsuz bir şekilde script’i kurdunuz.





Link : http://serkankacan.com/scriptler/php/toplistscripti.rar


 
Moderatör tarafindan son düzenleme :

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top