Satış Turkmaxı'nin Sigorta Acentesi - Trafik Sigortası - Kasko - Sağlık - Dask - Teklif Almadan Yaptırmayın (1 İzleyici)

MuratCENGEL

Bronz Üye
Katıldı
Mesajlar
6
Yaş
37
Kredi
61
Merhaba Arkadaşlar,



Biz, uzay çağının getirdikleriyle büyümüş bir jenerasyon olarak ,bilgi çağının merkezinde olup yenilikçi, gelişim odaklı, aynı zamanda 30 yıllık sigortacılık deneyimiyle harmanlanmış genç MOD Sigortayız



Neden uygun fiyat veriyoruz ?

Şirketlerle sağladığımız anlaşmalar gereği en uygun fiyatları size sunabiliyoruz. Elinizde teklif var ise bize göndermeniz durumunda her açıdan daha iyisini çalışarak size dönüş yapıyoruz. Hemen hemen tüm ürünlerimizde tüm kartlara taksit imkanı sağlıyoruz.



Hangi Hizmetleri Veriyoruz?

  1. Kasko : (Teklif için ruhsat resmini göndermeniz yeterlidir.)
  2. Ferdi kaza sigortası (Diş temizleme paketi, Araç/Yol Yardım Hizmetleri, Konut Yardım Hizmetleri, Bilgi ve Organizasyon Servisi Hizmetleri, Seyahatte Yardım Hizmetleri, Bağlantı Hizmetleri vb.)
  3. Cep telefonu sigortası (Ekran kırılması, bozulma, tamir, hırsızlık vb. tüm teminatlar mevcuttur. Fiyat teklifi için tarafımıza ad soyad, TC ve imei göndermeniz yeterlidir.)
  4. Konut / İş yeri sigortası / Eşya Sigortası / DASK (Özellikle iş yeri sigortası uzmanlık alanımız olup bu derece uzmanlık gerektiren bir alanda en doğru hizmeti veriyoruz)
  5. Sağlık Sigortası (Özel sağlık sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası) (Aile indirimi) (Ayrıca İş yerleri için minimum 5 kişi olması kaydı ile grup sağlık sigortası)
  6. Tehlikeli Hastalıklar (Tehlikeli hastalıklara yakalanmanız durumunda ödeme yapar)
  7. Seyahat Sigortası
  8. Sorumluluk Sigortaları
  9. Evcil Hayvan Sigortası (Dilerseniz sağlık sigortası şeklinde, dilerseniz acil durum teminatı şeklinde yapabilirsiniz.)
Her türlü sigorta işlemlerini için



İletişim: 0 541 350 0 350 (pm göndermek yerine direkt Whatsapp üzerinden iletişim kurarsanız daha hızlı dönüş sağlayabiliriz.)



1896998135.png


2068736006.png


3153742589.png


2237162155.png


1679228609.png
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top