Ve LG G3 GÖZÜKTÜ ! (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
lg-g3-ozellikleri.jpg

Mobil dünyanın önde gelen firmalarından Güney Kore ‘ li teknoloji devi LG ‘ nin ay sonunda tanıtacağı G serisinin bu seneki versiyonu LG G3 için geri sayımlar başladı.

İlk olarak 27 Mayıs’ta Londra,New York ve San Francisco’da ve daha sonra 28 Mayıs tarihinde Seul,Singapur ve İstanbul’da tanıtılacak.Geçen sene LG G2′yi piyasaya sürerek üst segment akıllı telefon piyasasında oldukça iyi iş çıkaran LG bu seneki amiral gemisi olan G3 için ise başarısını arttırmayı hedefliyor.

Yeni akıllı telefon LG G3′ün özellikleri her geçen gün internete sızdırılmaya devam ediyor ve her yeni bilgide heyecan giderek artıyor.

LG Display açıklamalarına göre, 5.5 inçlik boyutta olan ve 2560×1440 piksel çözünürlükteki yeni LCD ekranının, uluslararası sertifikasyon kuruluşu olan NEMKO’dan kabul aldığını duyurdu. Daha önce senenin ilk yarısında amiral gemi modelinde bu ekrana yer vereceğini duyuran LG dediğini yaptı ve cihazda çok şık duran bu ekran oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Cihazın bir diğer merakla beklenen özelliği olan kamera çözünürlüğü ise LG 3 modelinde 16 Mp olarak yorumlanmış. Ayrıca cihazda Snapdragon 805 çipset, 3GB RAM gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.Aynı zaman da LG G3′ün Samsung Galaxy S5 ve Xperia Z2 gibi su geçirmez yapıda olacağı da gelen bilgiler içerisinde bulunuyor.

Merakla piyasaya sürülmesi beklenen LG G3′ün renkleri ise su yüzüne çıktı. Önceki serilerine yeni bir renk olarak Beyaz ve siyah rengin yanına birde Altın rengi eklenecek ve farklı bir telefon havası yaratılmış olacak.
Koreli telefon üreticisi LG nin yeni akıllı telefonu olan LG G3′ün fiyatını tahmin etmek ise çok zor olacağa benzemiyor.2250-2500 TL arasında piyasaya sürülmesine kesin gözle bakılıyor. LG bu seneki amiral gemisi ile 2014 akıllı telefon modelleri arasında zirveye oynayacak ve sıkça adından söz ettireceğe benziyor. Bu yıl ki diğer devasa telefon üreticilerinin amiral gemilerine baktığımızda ise G3′ün Galaxy S5 , Sony Xperia Z2 ve HTC M8 gibi güçlü telefonlar ile nasıl bir mücadeleye gireceği ise merak konusu.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top