Yandex’in Harita Sistemi Güncellendi (1 İzleyici)

  • Thread starter Chef
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 1K

Chef

Üye
Katıldı
Mesajlar
55
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
Yorum #1
Yandex, haritalar servisini güncelledi. Yenilenmiş Yandex.Haritalar, özellikle tasarım anlamında oldukça gelişmiş durumda.

Türkiye’de özel servisleri geliştirmesi ile popüler hale gelen Yandex bu sene ülkemizde üçüncü yılını kutluyor. Arama servisini başarı ile sunan firmanın harita servisi de uygulama kısmında oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. İşte şimdi tarayıcınızdan kullandığınız Yandex harita sistemi, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri de dikkate alarak güncellenmiş.

Özellikle tasarım anlamında büyük ölçüde yenilenen harita servisi, artık daha geniş bir ekranda hizmet veriyor ve daha interaktif bir deneyim sunuyor. Kullanımı da son derece sadeleştirilen Yandex.Haritalar’da, tıkladığınız bir nokta hakkında detaylı bilgilere anında erişebilir, çevredeki kafe, restoran ve müze gibi önemli yerleri görebilirsiniz.

Bunun yanı sıra haritalar hizmeti, varsayılan olarak HTTPS protokolü üzerinden çalışıyor. Bu da güvenliğin artırılmış olması anlamına geliyor. Yandex.Haritalar adres aramaktan rota oluşturmaya, günün istenilen bir saatindeki trafik bilgisine bakmaktan Panoramalar ile sanal gezintiler yapmaya kadar daha da geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Panoramalara tıkladığınızda tam ekran boyutunda ve 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görsellerle, seçtiğiniz lokasyonda, oradaymışcasına gezinebiliyorsunuz. Ayrıca yenilenmiş Yandex.Haritalar’da arama sonucunda bulduğunuz bir nokta ile ilgili rota oluşturmak da çok daha kolay bir hale getirilmiş durumda.

Yandex’in istatistiksel trafik durumu bilgileri yardımıyla, istediğiniz bir günün istediğiniz saatinde trafiğin nasıl olacağı öngörülerine bakarak yola çıkmanız mümkün. Yandex.Haritalar servisini Tivibu platformu üzerinden kullanabildiğinizi de hatırlatalım.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top