Arrianne MMORPG Online Oyun Scripti (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765



Arianne bizim MORPG Stendhal gibi oyun sunucu kuralları ve müşterilerine oluşturma basit bir yol sunan, dönüş tabanlı ve gerçek zamanlı oyunlar geliştirmek için bir çok oyunculu çevrimiçi motorudur. Sizin motor Marauroa solo ev sahibi oyuncuların yüzlerce ev sahipliği Java ve SQL kullanır.
Stendhal büyük ve zengin bir dünya ile eğlenceli bir dost ve ücretsiz bir multiplayer online macera oyunu. NPC'ler ve farklı maceralar yüzlerce Seyahat günlüğü ve başarı sistemi gibi özellikler ilerleme izleyebilirsiniz. Yaratıklar Binlerce toprak üstünde ve altında, savaşmaya hazırız ve oyuncuların seviye yukarı onlar ayrıntılı bir istatistik web sitesinde kendilerini karşılaştırabilirsiniz.
Motor Marauroa taşınabilir ve sağlam bir sunucu mimarisi üzerinde oyun oluşturma basit bir yol sağlar. Marauroa istemci sunucu iletişimi yönetir ve oyun geliştiricileri için dünyanın bir nesne odaklı bir görünüm sağlar. Bu oyuncu hesaplarını, karakter ilerleme ve dünyanın durumunu saklamak için şeffaf bir şekilde veritabanı erişimi kolları

https://sourceforge.net/projects/arianne/files/latest/download?source=files
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top